MOPAN Suceava

Pe durata sărbătorilor pascale, rețeaua DONA menține programul de funcționare non-stop pentru farmacia din Bulevardul 1 Decembrie 1918, numărul 21bis.

„Din experiența noastră din anii trecuți, afecțiunile biliare și digestive precum enterocolitele, toxiinfecțiile alimentare sau indigestiile se manifestă cu o frecvență mai mare în rândul pacienților, în preajma Sărbătorilor de Paște. Mai mult, ne aflăm într-un sezon de tranziție din punct de vedere meteorologic, când schimbările bruște de temperaturi determină apariția unui număr însemnat de cazuri de răceală și afecțiuni respiratorii. Pentru toate aceste boli, care pot surveni în mod neprevăzut, pacienții noștri au la dispoziție Lista Verde DONA – catalogul produselor de larg interes disponibile în Farmaciile DONA, recent actualizat și care cuprinde atât OTC-uri (medicamente eliberate fără prescripţie medicală), precum şi suplimente alimentare deseori solicitate în farmacii în această perioadă a anului.

De asemenea, farmaciștii noștri sunt pregătiți să le ofere 24 din 24 de ore sfaturi utile și soluții personalizate de sănătate. Cu această ocazie, dorim să le transmitem tuturor sucevenilor sărbători fericite, pline de liniște sufletească și bucurii alături de cei dragi”, au declarat reprezentanții lanțului DONA.

Programul de funcționare al tuturor Farmaciilor DONA în perioada Sărbătorilor de Paște poate fi consultat aici.

Despre Farmacia DONA

„Farmacia DONA” este unul dintre cele mai apreciate nume în comerțul farmaceutic din România, cu o reputație solidă construită în cei 25 de ani de activitate.

Marca “Farmacia DONA” reunește 300 de farmacii deținute de 9 companii antreprenoriale cu capital privat românesc, a căror cifră de afaceri a fost de 966 milioanei lei la finele lui 2016,  și peste 2.500 de profesioniști în domeniul sănătății devotați unui scop comun, acela de a asigura servicii farmaceutice la cel mai înalt nivel calitativ.

Peste 2,7 milioane de oameni trec lunar pragul Farmaciilor DONA, răspândite în toate județele ţării. Lista integrală a unităților poate fi consultată aici.

Precizări legale

DONA®, Farmacia DONA®, DONA Marketing® și orice elemente ale brandului DONA sunt înregistrate și deținute de către DONA Marketing Grup S.R.L. ca mărci și desene industriale. Utilizatorii legitimi ai acestor mărci și desene industriale, precum şi ai mărcilor, desenelor, denumirilor comerciale sau simbolurilor în legătură cu DONA®, Farmacia DONA® sunt francizații societății DONA Marketing Grup S.R.L. (farmaciile care desfășoară activitatea sub denumirea „Farmacia DONA”), precum și toți cei autorizaţi în acest sens de către această societate. DONA Marketing Grup S.R.L. este proprietarul tuturor elementelor de proprietate intelectuală/ industrială referitoare la brandul DONA.

Încălcarea oricărui drept, prerogativ și / sau interes legitim, menționate sau nu în prezenta informare și/ori care decurg din lege, fără a se limita la actele normative care reglementează materia proprietății intelectuale / industriale și materia confidențialității și secretului comercial, este de natură să atragă răspunderea persoanei culpabile, în condițiile legislației românești și a celei europene și internaționale aplicabile și pe teritoriul României.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava