MOPAN Suceava

Pentru toți îndrăgostiții de shopping, Iulius Mall Suceava propune premii care să îi ajute să își sărbătorească iubirea așa cum își doresc. De Valentine`s Day, cei mai norocoși clienți vor fi premiați cu excursii romantice și sesiuni de cumpărături în doi, precum și alte 1.500 de cadouri instant.

În perioada 9 – 14 februarie 2016, Iulius Mall Suceava îi răsplătește pe „Îndrăgostiții de Shopping” cu premii inimaginabile. Toți cei care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei se pot înscrie la tombola iubirii.

Tot ce trebuie să facă este să se prezinte cu bonurile la Centrul Info și să completeze taloanele de participare. Șase dintre clienții îndrăgostiți vor fi norocoșii câștigători, desemnați prin tragere la sorți, duminică, 14 februarie, cărora Cupidonul de la Iulius Mall le va oferi posibilitatea de a petrece Valentine`s Day în stilul lor. Trei dintre aceștia vor pleca alături de jumătatea lor în escapade romantice, în destinații alese de ei, valoarea voucherului pentru fiecare călătorie fiind de 500 de euro. Ceilalți trei clienți vor fi răsplătiți cu sesiuni de shopping în doi la magazinele din Iulius Mall, în valoare de 1.000 de lei fiecare.

În plus, pentru a-i ajuta să își surprindă perechea cu un cadou suplimentar, în fiecare zi, Iulius Mall Suceava le oferă premii instant primilor 250 de participanți: vouchere la magazinul de bijuterii Atlantis Gold, cutii de bomboane, cadouri dulci și băuturi răcoritoare. Sâmbătă și duminică, pe 13 și 14 februarie, între orele 12.00 – 22.00, clienții care vor să rămână cu o amintire amuzantă de Ziua Îndrăgostiților se pot fotografia în spațiul special amenajat, iar imaginile le vor putea descărca de pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava.

De Valentine`s Day, cafenelele din Iulius Mall Suceava îi invită pe îndăgostiți să se relaxe și să înceapă ziua cu o cafea savurată în doi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava