MOPAN Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălim Nechifor, a declarat de Ziua Naţională a României ar putea fi organizată o paradă militară cu transportoare blindate TAB. Nechifor a spus că pentru aceasta a discutat deja cu ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa.

El a spus că parada de anul acesta va fi organizată pe principala arteră de circulaţie a Sucevei, de la sensul giratoriu din zona centrală şi până în zona complexului Bucovina. „Chiar dacă vom supăra anumiţi oameni, anul acesta ne asumăm să blocăm bulevardul principal. Începând de anul tercut am schimbat cu totul aceste evenimente. Nu a mai fost o simplă defilare, completată de discursuri politice şi cu depuneri de coroane. Am făcut un lucru mai amplu, am avut şi prezentare tehnică miliară şi paradă, la care au fost prezenţi foarte mulţi suceveni. În acest an îmi doresc foarte mult să extindem conceputul şi să aducem ceva în plus şi să folosim un spaţiu mai generos, având în vedere că în piaţeta dintre Consiliul Judeţean şi Biserica Romano-Catolică nu avem un spaţiu foarte mare”, a declarat Cătălin Nechifor. El a adăugat că pentru evenimentele organizate în data de 1 Decembrie, circulaţia rutieră pe principala arteră a Sucevei va fi oprită pentru câteva ore.

Nechifor a mai spus că se intenţionează organizarea unei parade cu transportoare blindate TAB şi prezentări de tehnică militară. După finalizarea paradei, sucevenii vor fi invitaţi în parcul din faţa Consiliului Judeţean Suceava pentru a li se oferi câte o porţie de fasole cu ciolan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava