Concert pascal
MOPAN Suceava

Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” va fi organizat anul acesta în perioada 30 septembrie – 2 octombrie a.c., pe esplanada Iulius Mall Suceava. Evenimentul este organizat de Asociația „Produs în Bucovina”, Consiliul Județean Suceava, Asociația pentru Turism Bucovina și Iulius Mall Suceava. Potrivit organizatorilor, invitații speciali ai Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina” vor fi actorii Alexandru Arșinel și Vasile Muraru, evenimentul fiind prezentat de Casian Balabasciuc.
Ediția de anul acesta a Târgului „Produs în Bucovina” va avea sloganul „Gustă din Bucovina”. Pe parcursul târgului, vizitatorilor li se vor prezenta delicatesele specifice cămării bucovinene. Astfel, expozanții vor prezenta cele mai renumite și gustoase mâncăruri bucovinene. De asemenea, pe parcursul evenimentului va fi prezentată și gastronomia etniilor din Bucovina.

Organizatorii au pregătit și o seară bucovineană, precum și spectacole folclorice susținute de interpreți, ansambluri și formații artistice din Bucovina, printre aceștia numărându-se și Ansamblul Artistic Profesional „Ciprian Porumbescu” din Suceava. La Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” va fi lansat și programul „Crăciun în Bucovina”, precum și oferta turistică pentru sărbătorile de iarnă și vor fi promovate obiceiurile de iarnă din Bucovina. Organizatorii au pregătit și mai multe dezbateri culinare și concursuri interactive.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava