Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto11 poze în acest set

Depozitul ecologic de la Moara prima investiție din cadrul proiectului „sistem integrat de management integrat al deșeurilor” finanțat din fonduri europene este aproape de finalizare.

Lucrările au fost demarate în vara anului 2010 și au fost preluate din toamna anului 2012 de consorţiul format din firma suceveană „General Construct”, grupul „Efacec” din Portugalia şi filiala din Bucureşti a companiei. Contractul în valoare de 27,24 de milioane de lei, fără TVA, a prevăzut construirea unei staţii de tratare a levigatului, a unei staţii de sortare a gunoiului, şi a unei platforme de colectare a deşeurilor. Consiliul Județean Suceva care este beneficiarul investiției urmează să desemneze un operator pentru gestionarea gropii de gunoi de la Moara.

La Moara vor fi transportate deșeurile colectate din localitățile din zona de șes a județului. Deșeurile menajere produse în zona de munte vor fi procesate la depozitul ecologic care se află în construcție la Pojorita. Aici lucrează tot un consorțiu compus din firmele « Bilfinger” din Austria şi Concret Construct din Gura Humorului. Sistemul integrat de management al deşeurilor în judeţul Suceava mai prevede construirea unui număr de cinci staţii de transfer şi a 1.300 de platforme de depozitare.

Investițiile în sistemul integrat de management al deșeurilor beneficiază de finanțare europeană atrasă din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Sectorial Mediu ce depășește 260 de milioane de lei.

Depozitul ecologic de la Moara (filmare aeriană), 10.0 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava