Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PDL Ioan Bălan, care candidează pentru un nou mandat din partea ARD în colegiul 2 pentru Camera Deputaților ce include cartierul Burdujeni din municipiul Suceava, orașul Salcea și comunele Mitocu Dragomirnei, Adâncata, Pătrăuți și Ipotești a început în forță campania electorală prin acțiuni ”din poartă în poartă”. La finele săptămânii trecute Bălan care candidează sub sloganul ”Cu inima alături de tine” a bătut pe la porțile locuitorilor comunei Mitocu Dragomirnei, însoțit fiind de Gheorghe Flutur, candidatul ARD la Senat în colegiul 2 Suceava, de primarul comunei, Dănuț Solcanu și de echipa sa de campanie formată din tineri inimoși aflați sub coordonarea șefului de campanie, Lucian Harșovschi. Ioan Bălan și Gheorghe Flutur s-au întreținut cu locuitorii comunei, au vorbit despre nevoile și așteptările lor dar și despre ce s-a făcut în localitate. Oamenii le-au mulțumit celor doi candidați democrat liberali pentru sprijinul dat dezvoltării comunei și i-au asigurat de votul lor la alegerile din 9 decembrie.

 

Sponsorizări de peste 25 de miliarde de lei vechi pentru investiții de maximă utilitate pentru oameni
Primarul comunei Mitocu Dragomirnei, Dănuț Solcanu, a ținut să transmită la rându-i mulțumiri echipei Bălan-Flutur pentru modul în care a sprijinit localitatea arătând că cei doi sunt singurii oameni politici care au adus la Mitocu Dragomirnei fonduri din sponsorizări, 8 miliarde de lei vechi pentru dispensarul medical și 17 miliarde de lei vechi pentru un pod care face legătura cu satul Dragomirna. ”Orice primar printre care mă număr și eu care a avut de-a lucra cu echipa domnilor Flutur și Bălan nu au avut decât de câștigat. Noi locuitorii comunei Mitocu Dragomirnei ne numărăm printre cei mai favorizați în sensul că în cei patru ani de mandat am avut de câștigat extraordinar de mult. În comună se văd acum drumuri modernizate, dispensar medical construit, școală, grădiniță, cămin cultural. Sunt peste 30 de investiții la finalizare. Cel mai important lucru pentru mine când mă refer la ajutorul pe care ni l-au dat domnul Flutur în calitate de președinte al Consiliului Județean și domnul Bălan în calitate de parlamentar a fost că au venit cu fonduri din sponsorizări lucru rar întâlnit la alți oameni politici. Am avut o sponsorizare de peste 8 miliarde de lei vechi la un dispensar medical și o alta de peste 17 miliarde de lei vechi la un pod care face legătura între satul Dragomirna și comuna Mitocu Dragomirnei investiții care au fost realizate în timp record. Nu avem decât să spunem că eu personal și echipa de consilieri locali vom face tot posibilul ca să sprijnim echipa lui Nelu Bălan și a domnului președinte Gheorghe Flutur pentru ca rezultatele din 9 decembrie să fie cele așteptate de noi să-i avem din nou ca reprezentanți în cele mai înalte foruri de conducere ale statului”, a declarat Solcanu.

 

Bălan: ”Azi avem dovada că parteneriatul dintre mine și primar a funcționat foarte bine aici la Mitocu Dragomirnei”
Ioan Bălan a ținut să evidențieze că parteneriatul dintre el în calitate de deputat și primarul comunei Mitocu Dragomirnei a funcționat foarte bine în acest mandat dovadă fiind investițiile care s-au realizat pentru comunitate. ”Azi avem dovada că parteneriatul dintre mine și primar a funcționat foarte bine aici la Mitocu Dragomirnei. Avem dovada că lucrurile s-au mișcat și s-au mișcat bine. Eu nu aș vrea să vorbesc despre proiectele foarte multe care s-au implementat în această comună. Aș lăsa ca aceste lucruri să le spună oamenii pentru că ei știu cel mai bine. Vreau doar să spun că mă bucur că vremea ne permite să ajungem pe la porțile oamenilor să vedem dacă primim mulțumiri sau reproșuri. Eu sper că majoritare vor fi mulțumirile iar pe 9 decembrie echipa Gheorghe Flutur, senator, Ioan Bălan deputat va fi cea câștigătoare în Mitocu Dragomirnei”, a declarat Balan.

Gheorghe Flutur a adus minte că a fost alături de locuitorii comunei și la bine și la greu arătând că le-a întins acestora o mână de ajutor atunci când au fost afectați de inundații. ”Aș vrea să spun că am fost și la greu și la bine alături de acești oameni și eu și deputatul Bălan. Oamenii își aduc aminte că au fost inundații și au avut greutăți și ne-au cerut sprijinul. Eu cred că le-am întins o mână și am lăsat ceva în urmă. Le cerem pentru un mandat în Parlament un vot pe 9 decembrie pentru ca Mitocu Dragomirnei să continuie dezvoltarea pentru ca Mitocu Dragomirnei să devină un pol turistic important în acest colegiu să devină o zonă de tranzit spre Pătrăuți și spre celelalte zone frumoase din acest colegiu. Contez pe oamenii din această localitate că vor da votul celor care le-au întins o mână și au făcut ceva pentr ei. Îi mulțumesc lui Nelu Bălan care a fost tot timpul omul de inițiativă cu care am comunicat foarte bine”, a spus Flutur.

 

Primarul Ion Lungu, alături de Ioan Bălan
Trebuie spus că lansarea lui Ioan Bălan în acțiunea electorală de la Mitocu Dragomirnei s-a făcut de la sediul său de campanie din cartierul Burdujeni, inima colegiului său electoral, acolo unde s-a aflat și primarul Sucevei, Ion Lungu. Lungu a declarat că a venit cu plăcere ca să fie alături de Ioan Bălan și a îndemnat alegătorii din cartierul Burdujeni dar și pe cei din zona metropolitană să voteze cu candidatul ARD.

”Am venit cu plăcere din nou să fiu alături de domnul deputat Bălan care începe o campanie în forță în localitățile din colegiul 2. Trebuie spus foarte clar că domnul deputat are un respect pentru alegătorii din colegiul 2. Dumnealui a fost în acești patru ani de zile în colegiu deci nu merge ca alții din patru în patru ani. Vrea să meargă din nou să discute cu fiecare cetățean în parte și eu sunt convins că oamenii vor găsi multe răspunsuri la întrebările pe care le au. Vreau să vă spun cu toată sinceritatea că domnul Bălan este un om care-și face datoria și așa cum am mai spus sunt aici să garantez pentru dumnealui. Fac din nou un apel la cetățenii din Burdujeni dar și la cei din zona metropolitană și mă refer aici la Salcea, Ipotești, Adâncata, Pătrăuți și Mitocu Dragomirnei, îi rog ca pe data de 9 decembrie să dea un vot pe colegiul 2 pentru domnul deputat Bălan. Sunt convins că el va câștiga aceste alegeri și am toată convingerea că împreună vom reuși să facem lucruri bune în continuare pentru cartierul Burdujeni și deopotrivă pentru zona metropolitană Suceava”, a spus Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava