Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociaţia Judeţeană de Atletism condusă de lectorul universitar Sorin Raţă va organiza un cros în municipiul Suceava în data de 6 septembrie. Acţiunea are loc la iniţiativa preşedintelui organizaţiei municipale Suceava a PNL, deputatul Ion Bălan, care va fi unul dintre sponsorii principali. Ioan Bălan şi Sorin Raţă şi-au expus proiectul în cadrul unei conferinţă de presă susţinută joi la sediul PNL Suceava.

Înscrierile la cros se fac începând cu 30 august la cortul care va fi amplasat în centrul Sucevei

Crosul se va desfăşura sub sloganul „Aleargă pentru sănătatea ta” şi va fi organizat pe cinci categorii de vârstă atât la masculin cât şi la feminin: copii 8-13 ani, juniori 14-18 ani, seniori 19-39 de ani, veterani I 40-49 de ani şi veterani II peste 50 de ani. Copiii şi veteranii vor alerga pe o distanţă de 2.000 de metri iar juniorii şi seniorii pe o distanţă de 2.500 de metri. Startul va fi dat din faţa Casei de Cultură duminică, 6 septembrie, ora 12, iar traseul va cuprinde strada Mihai Viteazu până la Policlinica din Areni. Înscrierile se fac pe bază de buletin sau certificat de naştere începând cu data de 30 august la cortul care va fi amplasat în centrul municipiului Suceava în faţa Casei de Cultură.

Premii substanţiale şi megaconcert

„La această competiţie vor fi primiţi doar locuitori ai municipiului Suceava. Încercăm să promovăm atletismul cu ajutorul acestui cros care va fi şi o bază de selecţie pentru cluburile din Suceava. Vom acorda premii primilor trei clasaţi la fiecare categorie de vârstă chiar premii substanţiale. Suntem în discuţii avansate cu diverşi sponsori. La finalul crosului se va organiza o tombolă prin care se vor acorda 10 premii speciale din rândul participanţilor. Pregătim pentru sfârşitul zilei un concert unde vor evolua artişti de top din România”, a spus Sorin Raţă. Atât Sorin Raţă cât şi Ioan Bălan i-au îndemnat pe suceveni să nu rateze momentul şi să vină în număr cât mai mare la cros. Bălan a declarat că acţiunea se va desfăşura cât se poate de profesionist precizând că organizaţia de tineret a PNL care numără peste 400 de membri activi se va contribui cu toate forţele la bunul mers la lucrurilor.
Bălan promite că acest cros va deveni unul de tradiţie

„Chiar dacă la acest cros vor fi oameni care vor alerga poate pentru prima dată el se va desfăşura ca orice competiţie profesionistă. De acest lucru se va ocupa domnul lector Raţă care deja a pus în mişcare numeroase personalităţi ale sportului sucevean. Cu acest prilej vom avea la Suceava şi câţiva sportivi care ne-au făcut cinste pe plan naţional şi internaţional al disciplinele la care au concurat. Până la urmă dacă vrem să promovăm sportul la Suceava cred că trebuie puşi în mişcare cetăţenii acestui municipiu care trebuie luaţi ca parteneri nu doar ca spectatori. Or, crosul e un bun prilej de a face lucrul acesta. Nu contează câţi ani ai nu contează că eşti femeie sau bărbat poţi participa la cros. Mai mult poţi obţine şi un premiu dacă te situezi între primii trei. Mai poţi obţine un premiu dacă ai noroc la tombolă. Dacă nu reuşeşti să câştigi premii atunci cel mare premiu va fi concertul care va avea loc seara şi care va fi pe placul tuturor”, a spus Bălan. Ioan Bălan a ţinut să-i mulţumească lectorului Sorin Raţă fost campion naţional la atletism pentru faptul că s-a alăturat echipei PNL în derularea acestui proiect. Totodată el a subliniat că această competiţie se va desfăşura anual şi va deveni una de tradiţie.

Deputatul Ioan Bălan, sponsor principal la crosul organizat la iniţiativa sa pe 6 septembrie în municipiul Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava