MOPAN Suceava

Deputatul PSD Maricela Cobuz le-a oferit cadouri de Paște copiilor din mai multe centre de plasament de tip familial din Suceava. Miercuri, 12 aprilie a.c., pe lângă tradiționala felicitare de Paște adresată către suceveni, deputatul Maricela Cobuz a dăruit pachete copiilor aflați în Centrul de Plasament de tip familial ”Colț Alb” din Suceava dar și altor centre de acest fel.

„Acum, în prag de sărbătoare, este important să fim alături de copiii din centrele de plasament aflați departe de familiile lor. Noi trebuie să fim cei care să le oferim atât sprijinul moral cât și material. Am considerat că este moral, ca mamă în primul rând, dar și ca medic pediatru și deputat în Comisia de sănătate și familie să ofer spijin acestor copii”, a declarat Maricela Cobuz, care a mai adăugat că „prin demararea acestor activități, am aflat totodată și care sunt condițiile de trai din Centrul de Plasament de tip familial, care sunt nevoile și cerințele copiilor și ce ar trebui să facem noi la nivel parlamentar pentru a putea veni în sprijinul lor”.

În același timp, Maricela Cobuz a dorit să le ureze cetățenilor suceveni, încă o dată, ca Sfintele sărbători de Paște să le aducă liniște și pace, sănătate, bucurii și fericire, dar și puterea de a fi mereu mai buni și mai plini de dragoste. „Lumina sfântă să coboare în casă și în sufletul nostru. Paște Fericit!”, este mesajul transmis sucevenilor de deputatul Maricela Cobuz.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava