Concert pascal
MOPAN Suceava

După un mariaj eşuat şi cu doi copii de crescut, Maria Dragomiroiu a avut curaj să-şi refacă viaţa sentimentală. Celebra cântăreaţă de muzică populară a făcut dezvăluiri uimitoare despre căsnicia ratată pe care a avut-o şi care s-a terminat brusc cu un divorţ dureros, potrivit click.ro. Artista s-a ocupat singură de familia ei până la întâlnit pe Bebe Mihu, impresarul cu care s-a recăsătorit. Cei doi sunt împreună de aproape 30 de ani.

„Când am început să urc din munca mea au început necazurile. Atunci văzând probabil că eu sunt sus şi el nu ţinea pasul cu mine şi-a găsit pe altcineva cu care să vorbească de la acelaşi nivel. Mi-a făcut un mare bine pentru că aşa mi-a dat şansa să-l cunosc pe Bebe. Cu doi copii, iată că se poate. Aveau 9 şi 10 ani când m-am despărţit de el. Din păcate a murit, am aflat şi noi întâmplător. Nu a ţinut niciodată legătura cu copiii”, a mărturisit artista la emisiunea Oanei Turcu de la Antena Stars.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/dezvaluirile-mariei-dragomiroiu-despre-divort-mi-facut-un-mare-bine

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava