MOPAN Suceava

Revenirea în India îi priește de minune Iuliei Vântur (36 de ani). Dacă săptămâna trecută s-a ocupat de latura profesională, și a intrat în studioul de înregistrări cu solistul Himesh Reshammiya, recent ea și-a găsit timp și pentru distracție. Și nu singură, ci în compania care îi face plăcere, alături de actorul indian Salman Khan. Cei doi au fost în centrul atenției la o petrecere, care a avut loc în suburbia Bandra, în vestul Mumbaiului, potrivit click.ro.

Pe lângă faptul că le stă bine împreună și că radiază unul lângă celălalt, reporterii Click! au mai observat un lucru care se repetă în fotografiile cu Iulia și Salman. Nu stau niciodată unul lângă celălalt, în mașină. Nu este prima oară când sunt fotografiați plecând din diverse locuri, iar Salman stă în față, lângă șofer, iar Iulia în spate, lângă bodyguard. „Nu are nici o legătură cu tradițiile indiene, ci pur și simplu fiecare stă unde apucă. Au stat și împreună pe aceeași banchetă, doar că nu au fost fotografiați așa des. În plus, un bărbat cu statura lui Salman este normal să stea în față, să nu fie înghesuiți pasagerii”, au spus surse apropiate Iuliei, potrivit click.ro.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/din-nou-impreuna-de-ce-nu-sta-niciodata-salman-langa-vantur-masina

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava