MOPAN Suceava

Câteva gânduri după votul din Marea Britanie  din partea Directorului General al Bursei de Valori Bucuresti, Ludwik Sobolewski, cu privire la iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana:

„În primul rând, confirmă cât de adevărată este zicala că singurul lucru sigur în viață este schimbarea.

În al doilea rând, în ceea ce privește lumea investițiilor, implicațiile negative inevitabile din punct de vedere politice pentru UE, pot produce o schimbare în atitudinea investitorilor și a instituțiilor financiare. Raționamentele, punctele de vedere și opiniile pot fi formate mai mult în modul „de la caz la caz” și nu pe un set restrâns de indicatori globali, aceasta din urmă fiind tipică pentru capitalismul global. Acest lucru ar fi o schimbare bună pentru țări precum România.

În al treilea rând, rolul Londrei ca centru financiar global va fi consolidat, pentru că City-ul nu va fi supus constrângerilor birocratice ale UE și direcției copleșitoare către supra-reglementare.

Pe scurt, impactul Brexit este, în opinia mea, foarte divers și nu întotdeauna negativ. Oricum, aceste zile în piețele bursiere sunt bune pentru cei care cumpără.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava