MOPAN Suceava

Doctorii lui Charlie Sheen se tem că actorul va deveni atât de deprimat în urma faptului că a fost diagnosticat cu HIV, încât va cădea din nou în capcana drogurilor.

Starul din Wall Street a confirmat că se luptă cu acest virus, marți, în timpul emisiunii Today, iar doctorul specialist Robert Huizenga i s-a alăturat în timpul show-ului pentru a clarifica unele lucruri despre boala sa. Doctorul a ținut să sublinieze, potrivit contactmusic.com, că Sheen nu este ‚acaparat’ de SIDA și că, după ce va urma tratamentul specific, va fi cât se poate de sănătos.

Doctorul a declarat, conform sursei citate: „Charlie nu are SIDA. SIDA este atunci când virusul HIV pune stăpânire pe sistemul imunitar, iar persoana in cauză este foarte predispusă infecțiilor și cancerului. În ceea ce-l privește pe Charlie, nu este vorba despre așa ceva. Nu are SIDA… Charlie a luat virusul HIV. Imediat a fost pus sub tratament – medicamente foarte puternice, care luptă împotriva virusului. Persoanele care sunt tratate corespunzător, care se protejeză responsabil în timpul relațiilor intime… sunt foarte mici șansele să transmită virusul. Nu putem spune că sunt zero șanse, dar probabilitatea este foarte, foarte mică.”

Huizenga a mai spus că el este mai îngrijorat de cum va lupta Sheen cu boala, acum că a făcut public faptul că a contactat virusul HIV. „Cea mai mare grijă a mea cu Charlie ca și pacient al meu este abuzul de droguri și depresia, mai mult decât faptul că are HIV.”

Controversatul actor Charlie Sheen ar fi contactat virusul HIV după divorțul din 2006 de Denise Richards, cu care are două fete. Actorul s-a laudat că ar fi făcut sex cu peste 5 mii de femei, astfel că viața sa intimă a ținut primele pagini ale presei multă vreme.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava