Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi șoferi suceveni care au consumat băuturi alcoolice au fost prinși de polițiști după ce au depășit viteza legală de circulație. Primul dintre aceștia, un bărbat de 43 de ani din comuna Dumbrăveni, circula cu mașina DN 29, dinspre Salcea spre Botoșani, și a fost oprit localitatea de domiciliu pentru că circula cu viteza de 79 km/h. Având în vedere că emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate  probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.
Cel de-al doilea șofer a fost prins vineri, după ce un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc l-a oprit în trafic după ce a fost înregistrat circulând pe strada Calea Transilvaniei cu viteza de 92 km/h, în interiorul localităţii. Șoferul, un localnic de 31 de ani, emana halenă alcoolică motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se că avea o concentraţie alcoolică în aerul expirat de 0,56 mg/l. Celui în cauză i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei, întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere a unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legală”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava