Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, orașul Târgu Mureş a fost găzduit Campionatele Naţionale de box pentru seniori. Clubul Sportiv Municipal Suceava a participat la această importantă competiţie cu doi pugilişti, Adrian Botuşan (19 ani), la categoria 64 de kilograme şi Lazăr Nichita (20 ani), la categoria 75 de kilograme. Sucevenii au avut o comportare remarcabilă, ambii reușind să urce la finele competiției pe podiumul de premiere.

Dacă Adrian Botuşan a avut parte de un traseu mai uşor, Lazăr Nechita a trebuit să se întrebuinţeze serios şi a făcut spectacol în confruntarea cu vâlceanul Mihai Dezrobitu, multiplu medaliat naţional, ridicând sala în picioare.
„Sunt foarte fericit pentru aceste performanţe, ceea ce înseamnă că munca noastră are finalitate şi suntem pe drumul cel bun. Am trăit mari satisfacţii la Târgu Mureş, să-şi vadă elevii progresând este tot ce-şi doreşte un antrenor. Fiind foarte tineri, Botuşan şi Nechita sunt la începutul carierei lor în box şi se anunţă a fi sportivi de mare viitor. Următorul nostru obiectiv îl reprezintă acum Campionatele Naţionale de cadeţi, acolo unde dorim să ne regăsim din nou printre protagonişti”, a declarat antrenorul Alexandru Vornicu, care a dorit să mulţumească pentru susţinere Primăriei Suceava, Consiliului Local şi Clubului Sportiv Municipal Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava