Concert pascal
MOPAN Suceava

Sportivii secţiilor de lupte greco-romane de la Liceul cu Program Sportiv Suceava şi Clubul Sportiv Municipal Suceava, pregătiţi de antrenorii Valerică Gherasim, Andrei Bolohan şi Daniel Ciubotaru, au luptat pentru medalii la turneul final al Campionatului Naţional Individual pentru cadeţi (juniori II), care a avut loc zilele trecute în localitatea Ardud din judeţul Satu Mare.

Adrian Agache, antrenat la LPS Suceava de Valerică Gherasim, a avut un parcurs dificil, dar s-a descurcat foarte bine la categoria 69 de kilograme şi a câştigat aurul naţional, cu meciuri câştigate într-o manieră spectaculoasă.

Cel de-al doilea medaliat a fost Cristian Teodor Chira, pregătit la LPS Suceava de Valerică Gherasim, sportiv ce a pierdut la puncte meciul pentru intrarea în finala mare, iar mai apoi l-a învins prin tuş pe un sportiv din Botoşani, câştigând astfel medalia de bronz la categoria 85 de kilograme. Cei doi medaliaţi la naţionalele de cadeţi sunt componenţi ai lotului naţional de juniori II.

O evoluţie bună a avut şi Răzvan Mihalache, pregătit de Andrei Bolohan la LPS Suceava, sportiv ce a fost învins în meciul pentru medalia de bronz de ocupantul locului V la europene, iar în final a terminat pe cinci la categoria 63 de kilograme. Un alt luptător pregătit la LPS de Andrei Bolohan, Ioan Moisei, a terminat pe locul V la 50 de kilograme, după ce a pierdut la limită meciul pentru bronz în faţa campionului balcanic de anul trecut.

De la CSM Suceava, Mihai Căldăraru, pregătit de antrenorul Daniel Ciubotaru a terminat pe V la 69 de kilograme.
„A fost un turneu cu meciuri dificile, în care toţi sportivii au executat procedee tehnice foarte diversificate, cu un grad mare de dificultate. De menţionat faptul că Agache se află la al patrulea titlu naţional din acest an. Suntem mulţumiţi de rezultatele sportivilor noştri, mai ales că am reuşit două medalii, din care un titlu de campion. Mulţumim pentru sprijin conducerii LPS Suceava, Consiliului Local şi Consiliului Judeţean Suceava”, a declarat antrenorul Valerică Gherasim.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava