MOPAN Suceava

Așa cum ne-a obișnuit, și anul acesta, Fundația “O Nouă Viață” organizează evenimentul caritabil “Drumeție pentru O Nouă Viață”, aflat la a IV-a ediție.

În acest an, scopul drumeției este de a sprijini Casa Emmanuel din Suceava, construită și dată în folosință gratuită de către Fundația “O Nouă Viata”,  care găzduiește 17 tineri și copii cu dizabilități mentale și asociate grave, precum și Centrul de respiro pentru familiile care au copii cu nevoi speciale. Beneficiarii centrului, care a devenit un model de bune practici în județul Suceava, au nevoie de susținere din partea întregii comunități, pentru ca, în ciuda handicapului sever, să fie parte activă a societății.

Drumeția va avea loc sâmbătă, 17 Septembrie, începând cu ora 9.30 și va consta în parcurgerea unui traseu de 2 ore în comuna Moara, pornind din curtea casei Emmanuel, Complex Blijdorp-O Nouă Viață.

Pentru mai multe informații despre organizatori, despre realizările Fundației “O Nouă Viață”, precum și despre eveniment, puteți vizita site-ul www.fonv.org și http://sponsoredwalk.fonv.org sau pagina de facebook.

Vă așteptăm alături de noi! Împreună putem îndeplini multe vise și dorințe!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava