MOPAN Suceava

La Eco-Școala CSEI „SF. ANDREI” din Gura Humorului, s-a desfășurat  activitatea „Drumul spre o alimentație corectă!”, activitate de diseminare a ideilor Proiectului European MĂNÂNCĂ RESPONSABIL. Activitatea s-a desfășurat, în sistem de work-shop și a debutat cu prezentarea invitatului principal, domnul Hamster și a poveștii sale.

S-au desfășurat o gamă variată de activități care au avut drept scop principal formarea deprinderilor de alimentație sănătoasă și dezvoltarea armonioasă în rândul tinerilor. Echipele de elevi organizați pe ateliere ( FII RESPONSABIL!,  HAPPY VEGETABLES FACE, PIRAMIDA TA, FRUCTELE ȘI LEGUMELE JUCĂUȘE, PLANTE MEDICINALE, MESAGERII „Mănâncă Responsabil’’) au găsit răspunsuri la multele întrebări referitoare la ceea ce presupune un stil de viață sănătos, au învățat să consume cu responsabilitatedin darurile naturii. S-au constituit echipe care să disemineze (simultan) activitatea tuturor claselor. La sfârșitul activităților, elevii organizatori ai atelierelor de lucru, dar și invitații, și-au schimbat idei, opinii și au servit câte un fruct din desaga domnului Hamster.

Proiectul European „MĂNÂNCĂ RESPONSABIL’’ face parte din Programul Mondial ECO-ȘCOALĂ, sub coordonarea CCDG- Centrul Carpato Danubian de Geoecologie. Proiectul estefinanţat de Uniunea Europeană și reprezintă un program de acţiune orientat spre ȋnvăţarea globală ȋn Anul European pentru Dezvoltare 2015 şi mai departe.

Profesor  coordonator Eco-Școală Tofan Simona.

"Drumul spre o alimentație corectă!", 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava