Concert pascal
MOPAN Suceava

Seria activităților dedicate Lunii Francofoniei continuă miercuri, 16 martie, ora 18:00, la Biroul Francez din Casa Prieteniei – Suceava.

Sub genericul Le français, mon coup de cœur, elevi ai Colegiului Național de Informatică „Spiru Haret”, ai Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară, ai Colegiului Tehnic „Al. I. Cuza” din municipiul Suceava, coordonați de prof. dr. Aura Mihoc, prof. Bianca Gvinda, prof. Nastia Ungurean, prof. Mihaela Serban, prof. Loredana Gașpar ne propun un spectacol dedicat francofonilor. Din program nu lipsesc: recitaluri de cântece în limba franceză, scenete, piese de teatru, momente poetice cu acompaniament muzical, dans, balet.

Activitatea are ca scop promovarea limbii si culturii franceze precum și o importantă componentă socială, adresându-se și copiilor din medii defavorizate și are ca scop facilitarea accesului acestora la activități culturale. Copiii Centrului de Zi „Sf. Vineri” din Suceava vor trăi o experiență inedită, plină de emoție și surprize, alături de liceeni.

Intrarea este liberă.

Programul săptămânal și toate evenimentele organizate de Biroul Francez vor fi anunțate pe pagina de facebook: www.facebook.com/Biroul-Francez-Casa-Prieteniei .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava