Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de rugby seniori a CSM Suceava se va reuni pentru reluarea pregătirilor la începutul săptămânii viitoare. Decalarea întâlnirii pentru primul antrenament de iarnă a avut loc cauza timpului nefavorabil.
„Am hotărât ca primul antrenament să aibă loc luni 16 ianuarie şi sperăm că până atunci se va ameliora situaţia. Temperaturile sunt foarte scăzute şi sunt probleme mari cu circulaţia rutieră. Noi avem mulţi jucători care vin la stadion cu maşinile personale, din diferite localităţi de pe raza judeţului, şi nu dorim să-i expunem riscului de a rămâne înzăpeziţi. Aşa că mai bine mai stau o săptămână acasă decât să-şi piardă timpul pe drumuri… Oricum, ţinând cont că sezonul oficial se reia pe data de 25 martie, avem timp suficient la dispoziţie pentru a efectua o pregătire bună”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.
În privinţa efectivului pe care-l are la dispoziţie, Constantin Vlad spune că se bazează pe un lot stabil, dar nu exclude să apară şi unele noutăţi pe parcurs. „Sunt unii foşti jucători încă tineri, care şi-au manifestat dorinţa de a se întoarce la echipă şi a relua activitatea competiţională. De asemenea  cu prilejul turneului de rugby în şapte pe care l-am efectuat anul trecut la Chişinău au remarcat o serie de tineri moldoveni plini de calităţi, care nu ar spune nu unei experienţe la Suceava. Acest lucru ar necesita însă costuri suplimentare şi trebuie să vedem exact dacă ne vom putea încadra sau nu în bugetul pe 2017”, a precizat Constantin Vlad.
CSM Suceava se află pe locul al treilea în clasamentul la zi al Diviziei Naţionale, fiind devansată de CS Năvodari şi Ştiinţa Petroşani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava