Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de handbal masculin juniori III a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a câștigat titlul de campioană națională. Formația pregătită de Iulian Dugan a avut un parcurs excepțional în acest sezon competițional câștigând toate partidele disputate, atât în sezonul regulat, cât și la turneele semifinale și la turneul final.
În finala mare, LPS Suceava a întâlnit gruparea LPS Cluj. După un început mai dificil de meci, în care au fost conduși cu 8-6, jucătorii suceveni și-au revenit, au egalat la 11, după care au preluat cu autoritate conducerea disputei. La pauză a fost 18-14, pentru ca în final LPS Suceava să se impună cu 33-24.
Tinerii handbalişti pregătiţi de Iulian Dugan au început în forţă turneul final care s-a desfășurat la Bacău şi au câştigat toate cele trei meciuri din grupă. În primul meci, cu CSM Bucureşti, sucevenii au început mai greu, dar de la mijlocul reprizei au început să se distanţeze pe tabelă, iar la pauză aveau un avantaj de şase goluri, scor 18-12. În partea a doua, LPS Suceava a făcut un joc foarte bun şi s-a impus la final la o diferenţă de 15 goluri, scor 40-25. Cel mai bun marcator al sucevenilor a fost Claudiu Lăzurcă, cu 11 goluri, urmat de Tudor Muntean (9), Albert Vizitiu (7), Casian Gabinat (6), Mihnea Bejan (5), iar Samuel Stanciuc şi Ionuţ Huţan au marcat câte un gol fiecare.
În al doilea meci, sucevenii s-au impus în faţa echipei CSM Sfântu Gheorghe cu scorul de 31-23. Prima jumătate a reprizei I a fost una echilibrată, dar până la pauză sucevenii s-au apărat foarte bine şi s-au distanţat la şapte goluri, 18-11. În partea a doua, LPS-ul şi-a dominat adversarul mai ales la capitolul fizic, a rulat tot lotul şi s-a impus cu 31-23. Cel mai bun marcator a fost tot Claudiu Lăzurcă (11 goluri), urmat de Tudor Muntean (7), Albert Vizitiu (4), Mihnea Bejan (4), Samuel Stanciu (3) şi Casian Gabinat (2).
Formația LPS Suceava pregătită de antrenorul Iulian Dugan a câștigat și al treilea meci din grupa B a turneului final după ce a depășit clar cu 34-25 echipa CS Olimpic Târgu Mureș. Tinerii jucători suceveni au fost de neoprit și în semifinala în care au înfruntat gruparea LPS Vaslui I. După un joc în care și-au păstrat luciditatea după o primă repriză foarte bună, sucevenii au câștigat cu 29-25.
Pentru LPS Suceava au evoluat: Alexandru Babiuc, Ionuț Andreescu – Claudiu Lăzurcă (9), Casian Gabinat (6), Mihnea Bejan (5), Samuel Stanciuc (4), Tudor Muntean (3), Albert Vizitiu (2), Sebastian Maierean, Robert Chirilă, Ionuț Huțan, Cristian Țugurlan, Lucian Andriescu, Fabian Rusu, Sebastian Corduș, Victor Andrieș.
”Îi felicit pe sportivii noștri pentru modul în care au abordat toate partidele și pentru faptul că au crezut în șansa lor până la final. Le mulțumesc părinților și colegilor mei de la catedra de handbal a Liceului cu Program Sportiv care ne-au fost alături și tuturor celor care ne-au susținut.
Este o reușită de prestigiu, o răsplată a eforturilor noastre din acest sezon competițional, sezon în care echipa noastră a câștigat toate cele 32 de partide pe care le-a disputat” a declarat antrenorul Iulian Dugan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava