MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Zalău s-au disputat meciurile din cadrul seriei a IV-a a sferturilor de finală ale Campionatului Naţional de volei juniori. LPS Suceava a avut pe rând ca adversare echipele CSŞ Viitorul Cluj, CSŞ 1 Oţelul Roşu şi CSŞ Zalău.
Prima partidă a fost cea mai importantă pentru suceveni, ei demoralizându-se după ce au cedat într-un final dramatic cu 2-3 în faţa tinerilor voleibalişti din Cluj. În celelalte două întâlniri, cu formaţiile din Oţelul Roşu şi Zalău, LPS Suceava a pierdut cu 0-3.
„Primul meci am fi meritat să-l câştigăm mai ales că am condus în tie-break cu 14-11 şi ne-ar mai fi trebuit doar un singur punct pentru victorie. Jucătorii noştri au căzut apoi psihic şi nu au putut face faţă celorlalte două partide. Pentru echipa noastră a contat foarte mult şi absenţa lui Alrxandru Scurtu care a făcut o entorsă chiar înainte de turneu. În altă ordine de idei ţin să-l felicit pe colegul meu Ionel Ciocan de la CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni pentru calificarea la turneul semifinal” a declarat antrenorul formaţiei de volei masculin juniori I a LPS Suceava, Vasile Moşuc.
Din echipa LPS Suceava au făcut parte sportivii: Tudor Popescu, Răzvan Moroşan, Ciprian Boanţă, Răzvan Pricop, Alex Cojocariu, Florin Vizeteu, Claudiu Locovei şi Alexandru Scurtu.
Într-o altă grupă din sferturile de finală ale Campionatului Naţional de volei masculin juniori, CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni a reuşit să câştige două din cele trei partide jucate şi s-a calificat la turneul semifinal. Elevii profesorului Ionel Ciocan au fost învinşi de CSŞ Buzău, dar apoi s-au impus în faţa echipelor CSM 2 Bucureşti şi CS Provolei Arad.
„Îmi pare bine că jucătorul nostru Andrei Tânase, care a primit un cot în ochi în primul joc cu CSŞ Buzău şi-a revenit şi vom putea conta pe el în continuare. Nu am ce să le reproşez elevilor mei, formaţia din Buzău este una deosebit de puternică, dar vom trece peste acest eşec şi ne vom lupta pentru accesul la turneul final” a declarat profesorul Ionel Ciocan.
Din echipa CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni, pregătită de profesorul Ionel Ciocan, au facut parte sportivii: Ştefan Lupu, Cosmin Andone, Marcel Amariei, Ciprian Pădurariu, George Sandu, Andrei Tănase, Iulian Dochiţa, Flaviu Timofte, Cătălin Grădinariu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava