Concert pascal
MOPAN Suceava

Componenţii echipei de handbal juniori II de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava au revenit la antrenamente pe parcursul acestei săptămâni şi se pregătesc pentru a doua parte a sezonului regulat. Handbaliştii pregătiţi de antrenorul Răzvan Bernicu au avut o primă jumătate de campionat foarte bună, cu opt victorii din nouă meciuri disputate, una dintre ele fiind chiar în faţa liderului, CS Ştiinţa Municipal Bacău. Sucevenii vor relua meciurile oficiale pe 3 februarie, când este programat al doilea turneu de sală, urmând ca pe 11 februarie să înceapă şi returul de campionat cu un meci pe teren propriu, în compania echipei Şcolii Nr. 3 din Adjud.
„Ne dorim să facem un meci sau două cu cei de la Ştiinţa Bacău până la turneul de sală. Mai mult, avem invitaţii la două turnee, la Turda şi Ploieşti, competiţii care se desfăşoară cam în aceeaşi perioadă. Să vedem de ce bani vom dispune şi apoi ne vom hotărî la care din ele vom participa. Mai avem de jucat nouă meciuri şi sper ca la finalul returului să ne clasăm cât mai sus, pe un loc care să ne ducă la turneul semifinal I, iar mai apoi ne vom schimba obiectivele în funcţie de evoluţia echipei, dar trebuie s-o luăm pas cu pas”, a explicat antrenorul Răzvan Bernicu.
La finele acestei săptămâni, antrenorul Răzvan Bernicu şi jucătorii Claudiu Lăzurcă şi Ionuţ Logofătu au fost convocaţi la Bucureşti, la o acţiune a loturilor naţionale de cadeţi şi juniori, unde vor avea parte de trei zile de testări la care vor fi prezenţi şi oameni din stafful naţionalei României de seniori.
În returul campionatului, LPS Suceava va avea la dispoziţie un lot de 18 jucători: Fica, Babiuc, Andreescu (portari) – Gabinat, Pintilei, Ioan şi Tudor Muntean, Vizitiu, Cozorici, Lăzurcă, Logofătu, Bejan, Rusu, Stanciuc, Chirilă, Niculică, Păstru şi Lazoreac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava