Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria Vatra Dornei a stabilit programul ediției de anul acesta a evenimentului „Serbările Zăpezii”. Manifestările vor avea loc din acest weekend și până pe 18 februarie. Pe parcursul a cinci săptămâni consecutive, turiștii și iubitorii sporturilor de iarnă vor avea parte de spectacole, concursuri și alte activități pregătite de organizatori. Primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheș, a precizat că la fel ca în ultimii ani, „Serbările Zăpezii” de la Vatra Dornei se vor desfășura în Parcul Municipal al orașului, în imediata apropiere a izvorului Sentinela și a Cazinoului. Ilie Boncheș a prezentat și programul manifestărilor de la finalul celor cinci săptămâni de serbări, cu precizarea că ar putea exista modificări în ceea ce privește programul și ordinea artiștilor.

Sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 19:00, în zona scenei din parcul municipal va avea loc un Party DJ, după care, de la ora 20:00, va urma un concert al trupei sucevene AlterEgo. Tot sâmbătă, de la ora 16:45, pe pârtia Veverița va încpe un concurs de slalom paralel.

În al doilea week-end, vineri 27 ianuarie, de la ora 19:00, va avea loc un party DJ, iar sâmbătă, de la ora 19:00, pe scena din parc vor urca membrii Artistband din Suceava.

Vineri, 3 februarie, distracția va începe la ora 19:00, după care, de la ora 20:00, va urma concertul celor de la Șuie Paparude.

A doua zi, sâmbătă, 4 februarie, de la ora 20:00, vor avea loc spectacolele celor de la Fantome și CCSE.

În cel de-al patrulea week-end, vineri, 10 februarie, va avea loc un concert al formației ROA, în timp ce sâmbătă, de la ora 20:00, pe scenă vor urma DJ Vasile, Electric Brother și Skizzo Skillz. „Serbările Zăpezii” se vor încheia în week-endul 17 – 18 februarie a.c., cu spectacolele celor de la Moonlight Breakfast (vineri) și Golan (sâmbătă).

Ediția de anul acesta a „Serbărilor Zăpezii” din Vatra Dornei va avea loc pe perioada a cinci weekenduri, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava