MOPAN Suceava

Elevii Liceului Tehnologic “Mihai Eminescu” din Dumbrăveni s-au înscris în competiţia naţională pentru licee EUROSCOLA 2015, cu tema “Solidari cu cei de lângă noi”, cu o echipa formata din 24 de elevi, coordonaţi de prof. Romeo Bolohan şi prof. Lăcrămioara Sava.

Elevii au realizat un amplu proiect care a inclus, acţiuni de sprijinire a copiilor nevoiaşi, dar şi a bătrânilor din Centru Social din Dumbrăveni, campanii de promovare a ideilor şi principiilor proiectului în şcoală şi în localitate, realizarea unui afiş şi al unui desen uriaş de 14 m / 08 m, dezbateri şi propunri de iniţiative în cadrul primăriei Dumbrăveni.

Toate aceste activităţi s-au derulat în perioada 4 mai – 5 octombrie 2015, fiind susţinute şi de Asociaţie EUROACTIV Suceava.

Data de 9 octombrie este ultima zi de depunere a proiectelor către Biroul de Informare al Parlamentului European în România, iar în luna noiembrie vor fi publicate rezultatele acestui concurs. Primele 12 echipe de elevi pot câştiga o excursie la Parlamentul European de la Strasbourg, Franţa.

Elevii au fost invitaţi să propună și să implementeze un proiect de voluntariat cu tema „Solidari cu cei de lângă noi” , care să se adreseze unei comunități defavorizate, care se confruntă cu sărăcia (inclusiv comunități de refugiați care se află pe teritoriul României și care provin din zone geografice vecine sau îndepărtate, afectate de situațiile de conflict din țările lor).

Aşteptăm rezultatele evaluării naţionale realizate de Biroul de Informare al Parlamentului European în România şi Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice şi invitaţia de a participa la Ziua Euroscola din Strasbourg, Franta.

Pentru mai multe fotografii, de aici https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=733638506741811&id=729580147147647

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava