Concert pascal
MOPAN Suceava

Directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, a fost inclus în Cartea de onoare a valorilor bucovinene la iniţiativa prefectului Constantin Harasim. Evenimentul a avut loc joi la Palatul Administrativ în cadrul şedinţei lunare a Colegiului Prefectural. Emil Ursu a primit din partea prefectului « diploma de excelenţă » pentru întreaga sa activitate fiindu-i evidenţiate meritele în organizarea Festivalului Medieval unul din cele mai importante din ţară şi în reabilitarea Cetăţii de Scaun a Sucevei şi a Muzeului Bucovinei. « Este un om deosebit cu un carcter deosebit. Cu toţii recunoaştem lucrurile foarte bune pe care le-a făcut pe zona evidenţierii istoriei muzeului şi a cetăţii. Şi-a adus contribuţia în mod deosebit pentru ca cele două obiective să arate aşa cum sunt astăzi. Nu în ultimul rând domnul Emil Ursu are merite deosebite în organizarea Festivalului Medieval unul din cele mai importante din ţară. De aceea îi conferim placheta şi diploma de excelenţă », a declarat Constantin Harasim.

La rândul său Emil Ursu a mulţumit pentru această onoare de a fi nominalizat printre personalităţile bucovinene arătând că onoarea îi aparţine în aceeaşi măsură şi Muzeului Bucovinei. „Mulţumesc tare mult. Este onorant. Cred că este prea mult. Consider că această plachetă şi practic această onoare aparţine nu doar persoanei mele ci aparţine Muzeului Bucovinei instituţie care încearcă mereu să fie vie şi să devină importantă în peisajul de specialitate din România. Dacă am reuşit sau nu acest lucru rămâne de văzut. Vizitatorii noştri vor hotărî în timp”, a declarat Ursu.

În Cartea de onoare a valorilor bucovinene au mai fost nominalizaţi managerul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”, Vasile Râmbu, rectorul Universtăţii „Ştefan cel Mare”, Valentin Popa, preşedinta Federatiei Patronale a Întreprinderilor Mici si Mijlocii, Liliana Aghiorghicesei, şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, generalul Ioan Burlui, generalul de brigadă în rezervă Zaharia Cojocaru, arhimandritul Iustin Dragomir, stareţul Mănăstirii Bogdana din Rădăuţim, comandantul Centrului Militar Judeţean, Mugurel Anton, directorul cotidianului Crai Nou, Dumitru Teodorescu şi fostul şef al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Daniel Martiniuc, general maior în rezervă Neculae Chiaptanaru şi profesorul şi publicistul Roman Istrati.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava