MOPAN Suceava

Sâmbătă, 15 noiembrie, pasionații de mișcare și-au dat întâlnire pentru câteva ore pline de energie, la evenimentul Zumba Maraton, organizat de Bucovina Dance Studio în colaborare cu Shopping City Suceava, în zona food court din incinta centrului comercial.
Evenimentul a adunat persoane de toate categoriile de vârstă, de la cei mai mici, până la cei mari, doritoare să scape de stresul zilnic, să se relaxeze și să facă mișcare într-un mod foarte plăcut. Timp de câteva ore, participanții s-au bucurat de muzică, dans și distracție, iar atmosfera a fost întreținută de instructori profesioniști: Florin Neciu din Suceava, Lucian Liciu din Iași, Andrei Osanu din Vâlcea, Ana și Mihai Vlad din Ploiești.
În cadrul evenimentului a fost organizată o tombolă, iar 5 participanți au câștigat abonamente gratuite pentru o lună la cursurile de zumba ce se desfășoară în zilele de marți și joi, de la 18:30 în City Gallery din Shpping City Suceava. Prezența micuței Rebeca, un îngeraș care a reușit să strângă banii necesari unei operații la inimă cu ajutorul campaniei de strângere de fonduri organizată de instructorul Bucovina Dance Studio, Florin Neciu, a emoționat atât publicul, cât și participanții.
Zumba combină energia și muzica ritmată, motivantă, cu mișcări unice de dans care facilitează învățarea rapidă și asigură buna dispoziție. Zumba implică o combinație între elemente ce țin de dans și elemente din sfera aerobicului. Coregrafiile folosite în clasele de zumba
încorporează mișcări de hip-hop, soca, samba, salsa, cumbia, merengue,reggaeton, mambo, arte marțiale, și chiar bollywood. Exercițiile de fitness sunt atent gândite și camuflate într-un antrenament unde buna dispoziție și distracția predomină.
Shopping City Suceava susține sportul și activitățile recreative și îi invită pe toți cei care își doresc un mod de viață sănătos și activ, să participe la cursurile de zumba și dans modern, organizate de Bucovina Dance Studio în City Gallery, din incinta centrului comercial.
Evenimentul Zumba Maraton a oferit iubitorilor de zumba un show incendiar la cel mai înalt nivel de calitate și profesionalism.

Energie și distracție la Zumba Maraton, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava