Forumul economic regional Moldova
MOPAN Suceava

Primăria Fălticeni a definitiva programul pentru ediția de anul acesta a Zilelor Municipiului. Evenimentele vor avea loc în diverse locații ale municipiului și vor avea ca element central bâlciul de Sf. Ilie.

În ceea ce privește concertele care vor avea loc de Zilele Municipiului Fălticeni, capul de afiș va fi formația 3 Sud Est, iar printre invitați se numără și NIK (fondatorul N&D), Los Anonimos, Scarlet Aura și Delia Racu. Concertele 3 Sud Est, Los Anonimos și Scarlet Aura vor fi în seara zilei de 19 iulie. Ziua de 20 iulie va fi dedicată spectacolelor de muzică populară susținute de Vlăduța Lupău, Doina și Ciprian Petroaie, Călin Brăteanu, Petronela Butnariu și alți invitați, în timp ce pe pe 21 iulie vor concerta Nik, Delia Racu și Vlăduța Lupău. Toate concertele vor avea loc pe platoul aflat în apropierea stadionului de fotbal „Nada Florilor”. De precizat că bâlciul de Sf. Ilie va fi deschis pe terenul stadionului din Fălticeni, din apropierea bazei de agrement.

Alt eveniment important din cadrul Zilelor Municipiului Fălticeni va fi premierea a 60 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Acestea vor fi sărbătorite și premiate la Biserica Sfântul Ilie.

De asemenea, procesiunea religioasă de anul acesta se va desfășura în ajunul sărbătorii de Sf. Ilie.

În program au fost incluse și competiții sportive de tenis de câmp și de masă, o expoziție a mașinilor de epocă „Roți legendare” care va fi organizată în centrul municipiului, precum și premierea elevii cu rezultate foarte bune la Evaluarea Națională și la Bacalaureat.

Evenimente de amploare la Zilele Municipiului Fălticeni. Invitații speciali sunt 3 Sud Est, NIK, Scarlet Aura și Delia Racu, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava