Concert pascal
MOPAN Suceava

Festivalul Dorna Art lansează înscrierile pentru prima ediție Arată-te la Dorna Art, secțiune care are ca scop susținerea trupelor și artiștilor tineri.

Anul acesta la secțiunea Arată-te la Dorna Art pot participa proiecte muzicale. Secțiunea vizează persoanele creative și talentate, care își doresc să beneficieze de vizibilitate și/sau să se lanseze. Sunt acceptate trupe și artiști care au un proiect de orice gen muzical, fie că se află la prima   apariție pe scenă, fie că au mai avut concerte până acum.

Trupele și artiștii vor trece printr-un proces de selecție, în urma căruia, câștigătorii vor avea ocazia să concerteze pe scena Dorna Art (29-31 iulie, la Vatra Dornei). Costurile privind transportul și cazarea vor fi asigurate de organizatorii festivalului. Data limită pentru înscrieri este 1 iunie 2016.   Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul http://www.dorna-art.ro/arata-te-la-dorna-art/

Dorna Art, Festival de Artă și Cultură Urbană este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Vatra Dornei. Aflat la a doua ediție, Dorna Art își propune susținerea trupelor și artiștilor tineri și dezvoltarea unui cadru care prin cultură, sport și divertisment, să le ofere acestora oportunitatea de a beneficia de vizibilitate și de a   face networking cu artiști din alte zone ale țării, în vederea realizării de proiecte noi și originale pentru reactivarea  unor spații părăsite din cadrul orașului.

Informații suplimentare despre Festivalul Dorna Art și secțiunea Arată-te la Dorna Art, găsiți pe http://www.dorna-art.ro/ și

https://www.facebook.com/DornaArt

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava