Concert pascal
MOPAN Suceava

Clubul de Studii Asiatice și Casa Româno-Chineză Suceava ne invită la un spectacol în care tradițiile chinezești vor fi îmbinate cu cele locale. Va fi ediția a II-a a Festivalului Lampioanelor, vineri, pe 10 februarie 2017, la cinematograful ”Modern”. Un moment de o deosebită importanță în cultura chineză, Festivalul Lampioanelor are loc în a 15-a zi după Anul Nou chinezesc și încheie seria de festivități cu ocazia celebrării acestuia. Anul care a început pe 28 ianuarie 2017 este anul Cocoșului de Foc și va fi, spun astrologii, unul al energiilor puternice și al momentelor rare, cu şanse nesperate, împliniri şi bucurii pe care le vom ţine minte toată viaţa. Casa Româno-Chineză a organizat astfel, urmând tradiția instituită de Clubul de Studii Asiatice, un spectacol în care tradițiile chinezești au fost îmbinate cu cele locale, celebrând relațiile de prietenie dintre cele două culturi.

”Vă așteptăm să descoperiți o nouă latură a culturii asiatice și să fiți fascinați de dăruirea celor implicați în această frumoasă poveste a prietenie!”, este mesajul organizatorilor.

Parteneri ai evenimentului: Primăria Municipiului Suceava, Asociația Discover Bucovina, Colegiul de Artă Ciprian Porumbescu, Asociația de Cooperare Cultural – Educațională Suceava, FlyMusic.

Ediția a doua a Festivalului Lampioanelor, va avea loc la Cinematograful Modern Suceava, vineri, pe 10 februarie, de la ora 19:00.

Festivalul Lampioanelor, la ediția a II-a, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava