MOPAN Suceava

Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, a anunțat că astăzi a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor la șoseaua de centură a municipiului Rădăuți. Gheorghe Flutur a spus ieri a fost informat de reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere despre semnarea acestui ordin, adăugând că lucrările vor începe efectiv în primăvara anului viitor. Flutur a adăugat că până atunci va fi rezolvată problema relocării unor stâlpi de electricitate care în momentul de față se află pe traseul viitoarei șosele de centură a municipiului Rădăuți. „S-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru începerea a lucrărilor. Singura problemă pe care o au acum este relocarea unor stâlpi de curent electric. Pentru rezolvarea acestei probleme s-a stabilit deja ca o firmă din Bacău, Electromontaj, să se ocupe în cel mai scurt timp de relocarea lor, iar în primăvară, imediat ce vremea o va permite, constructorul va începe de urgență lucrările”, a spus șeful administrației județene. El a remarcat faptul că odată cu semnarea ordinului de începere a lucrărilor la această investiție, un alt proiect important din județ a fost deblocat. „Documentația a fost aprobată cu aceeași constructor. Din păcate în ultimii patru ani nu s-a făcut nimic în privința acestei investiții, și este important că se va începe în primăvară”, a subliniat Gheorghe Flutur. Președintele CJ Suceava a mai spus că lucrările la centura municipiului Rădăuți ar urma să fie terminate până la finalul anului viitor.

„Îmi exprim satisfacția că s-au găsit soluțiile de deblocare și a acestui proiect pentru construcția șoselei de centură a municipiului Rădăuți. În felul acesta, la sfârșitul anului viitor vom mai avea încă o centură gata, alături de cea a Sucevei”, a declarat Gheorghe Flutur.

Reamintim că lucrările la centura municipiului Rădăuți vor fi realizate de compania UMB Spedition. Contractul de execuţie a şoselei de centură a municipiului Rădăuţi a fost semnat în luna mai 2011, valoarea acestuia fiind de 82 de milioane de lei, la care se adăuga TVA de circa 19 milioane de lei. Conform proiectului, şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi va avea 16 kilometri.

Flutur a anunțat că a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor la șoseaua de centură a municipiului Rădăuți, 7.4 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.4/10 (5 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava