Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele PDL Suceava şi copreşedinte al ACL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a căzut în genunghi de bucurie la aflarea rezultatelor alegerilor prezidenţiale de duminică, 16 noiembrie, favorabile lui Klaus Iohannis. Într-un sediul al PDL arhiplin cu membri ai PDL şi PNL, rezultatele alegerilor de duminică au fost aşteptate de lideri ai celor două partide, Gheorghe Flutur, Ioan Balan, sau Sanda-Maria Ardeleanu. După ce au văzut rezultatele favorabile pentru Klaus Iohannis, liderii şi membdii celor două partide au izbucnit în urale, iar Gheorghe Flutur a căzut în genunchi de bucurie şi a strigat: „Au câştigat românii! Doamne ajută pentru România cu Klaus Iohannis preşedinte”.
Gheorghe Flutur a mai declarat că rezultatele acestor alegeri reprezintă „revoluţia la vot a tinerilor”.


„Procentul de participare total surprinzător la vot a însemnat participare masivă a tinerilor. Cred că este o lecţie pentru întreaga clasă politică. Nu poţi să pui botniţă celor 3 milioane de români care sunt afară plecaţi la muncă şi nu pot vota, nu poţi să dai liber studenţilor pentru a nu se organiza să voteze într-un anumit fel. Nu poţi să rupi tinerii de bătrâni, oraşele de sate, Ardealul de cealaltă parte a României. Toate ţi se întorc împotriva ta, mai ales dacă tu candidezi de pe scaunul de prim ministru. Din punctul meu de vedere asta este o lecţie de civism a electoratului român. Înseamnă că după 25 de ani de la Revoluţie putem să spunem că electoratul nostru s-a maturizat enorm de mult. Încă o dată mulţumesc tuturor celor care au participat la vot. Mulţumesc în mod deosebit elanului tinerilor care s-au mobilizat extraordinar de bine, şi sunt convins şi optimist că viitorul preşedinte al României este Klaus Iohannis, care ne va duce acolo unde ne este locul. Mulţumesc electoratului din Suceava, şi sper, şi sunt convins că şi aici am făcut un scor bun”, a declarat Flutur. El a dăugat că rezultatele alegerilor de duminică, 16 noiembrie arată că ACL, sau noul PNL, are şanse extrem de mari pentru un rezultat bun la alegerile locale. „Această seară este kilometrul 0 pentru viitorii noştri primari”, a mai spus Flutur.

 

Ioan Balan: Întotdeauna învinge binele

La rândul său, liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PDL şi vicepreşedinte regional al PDL, deputatul Ioan Balan, a declarat că încă de acum o lună şi jumătate a spus că această luptă electorală nu se duce doar între stânga şi dreapta, ci între bine şi rău. „Şi aşa cum am fost învăţaţi noi încă de mici, binele învinge întotdeauna, dar absolut întotdeauna. Aşa că în seara aceasta vedem un prim rezultat care îl arată pe Klaus Iohannis preşedinte al României. Cred că bunul simţ ne obligă să aşteptăm rezultatul final după care să ne bucurăm. Bucuria aceasta este un bun fundament pentru alegerile din 2016, când vom avea garanţia că lucrurile vor fi în regulă. Şi nu vom pleca cum am plecat de data aceasta, cu aceste alegeri, cu un premier dispus să încalce reguli, să suspende legi şi să pună totul la dispoziţia candidatului premier Victor Ponta. Eu spun să aşteptăm până mâine, să aşteptăm rezultatele oficiale şi atunci să ne bucurăm cu adevărat. ”

Flutur a căzut în genunchi de bucurie la aflarea rezultatelor favorabile lui Klaus Iohannis, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava