MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că, în 2017, la Spitalul de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” vor demara investiții în valoare de circa 20 de milioane de euro. El a afirmat că în primăvară va începe construirea unui nou ambulatoriu, cu demisol, parter și patru niveluri, în parcarea din spatele unității spitalicești. Viitoarea clădire va dispune de cabinete pentru consultații, camere pentru tratament și saloane pentru internări de o zi și va fi gata la sfîrșitul anului 2018. Investiția este estimată la 4,2 milioane de euro, iar banii vor proveni de la CJ și de la Primăria Suceava.

Președintele Flutur a menționat că este nevoie de un nou ambulatoriu, fiindcă a crescut adresabilitatea, de la 37.000 de persoane în ultimii ani, la 160.000 în 2016, și se estimează că în 2017, numărul va ajunge la peste 210.000. El a mai spus că o firmă clujeană va investi 13 milioane de euro într-un centru de diagnostic și tratament oncologic. Acesta va fi realizat în curtea Spitalului Vechi. Proiectul va fi executat în termen de 4 luni, începînd din primăvara anului viitor.

De asemenea, Gheorghe Flutur a arătat că va fi supraetajat corpul de clădire al Secției Cardiologie. Investiția va fi încheiată la sfîrșitul anului viitor. Președintele CJ a mai spus că, în precedentul său mandat, cel din perioada 2008-2012, la Spitalul Județean s-au făcut investiții în sumă de 25 de milioane de euro.

 

Flutur anunță demararea unor investiții de circa 20 de milioane de euro la Spitalul Județean în 2017, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava