MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat joi că instituția pe care o conduce va aloca sume de bani pentru extinderea și modernizarea Spitalul de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou”. Gheorghe Flutur a precizat că banii pentru aceste lucrări vor fi alocați prin bugetul de anul viitor. El a explica că pe primul loc pe lista de priorități se află construirea unui pavilion nou, pe două nivele, cu o suprafață de 2.000 mp, pentru un nou ambulatoriu. „Este o presiune foarte mare la ușa cabinetelor medicale din ambulatoriu și permanent este foarte multă aglomerație”, a declarat președintele CJ Suceava, el considerând că spitalul județean are medici pentru un număr mai mare de cabinete din ambulatoriu.
În același timp, Gheorghe Flutur a arătat că o altă secție care va fi extinsă va fi cea de cardiologie. Flutur a spus că în momentul de față această secție nu mai face față numărului mare de solicitări, motiv pentru care va fi extinsă pe două nivele, prin construcția unui etaj nou pe corpul F al spitalului. După extindere, suprafața secției de cardiologie va fi de 6.000 de metri pătrați.
Președintele CJ a spus că pe lista de priorități se află și dotarea spitalului cu o stație de sterilizare, precum și achiziția mai multor echipamente, respectiv un scintigraf pentru investigarea non invazivă de înaltă performanță, un Pet CT și un RMN de 2,5 Tesla, mult mai performant decât cel pe care îl are spitalul acum.
Gheorghe Flutur a declarat că atât Consiliul Județean cât și Spitalul Județean vor continua să recruteze medici tineri, el anunțând intenția de a construi un bloc ANL pentru aceștia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava