Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a criticat USL că a dat jos Bucovina de pe harta Europei şi a României, acolo unde a reuşit să fie cunoscută în perioada în care democrat liberalii au condus judeţul Suceava. Gheorghe Flutur a declarat că în perioada în care el a condus Consiliul Judeţean Suceava au fost făcute eforturi pentru a promova Bucovina atât la nivel naţional, cât şi internaţional, „un lucru pe care nimeni nu poate să-l conteste”, însă în momentul de faţă actuala conducere USL a administraţiei judeţene a renunţat la a mai promova această regiune a ţării. „Din păcate USL a dat-o jos Bucovina de pe harta ţării şi a Europei. Asta pe mine mă sperie. Pentru că e foarte greu să faci un nume, să promovezi un brand, şi foarte uşoară este ignoranţa. Dacă nu crezi în aceste proiecte, şi doar să plăteşti firme de catering ca să-ţi facă publicitate pentru Bucovina, nicidată nu o să câştigi. Astea trebuie să fie din suflet. Trebuie să le trăieşti. Să pierzi zile, nopţi şi luni, să te lupţi, şi la Viena, la Paris sau Tel Aviv şi să faci reclamă produselor din Bucovina, turismului şi meşteşugurilor”, a spus Flutur. Mai mult, el a criticat actuala conducere a Consiliului Judeţean pentru că nu mai promovează brandurile create de el, făcând referire în special la Târgul Produs în Bucovina. Gheorghe Flutur a dat exemplu ediţia de anul acesta a târgului organizat la Bucureşti, care a avut loc sub un alt nume decât „Produs în Bucovina”. Liderul PDL Suceava a arătat că în momentul de faţă s-a ajuns ca tot ceea ce a fost făcut de el este interzis de conducerea USL a judeţului. De asemenea, Flutur a ţinut să precizeze că şi modul în care se lucrează în momentul de faţă în Consiliul Judeţean este total diferit faţă de perioada în care el conducea această instituţie. „Salariaţii din Consiliul jdueţean, dacă îi mai întrebaţi azi, o să povestească ce ritm era cu Flutur, şi ştiu că mulţi sunt bucuroşi că nu mai sunt preşedintem, şi cum se joacă astăzi cărţi pe calculator astăzi. Asta e problema. Dacă vrei să fii băiat bun, de treabă, e una, dar dacă vrei să laşi ceva în urmă, e alta”, a mai spus Gheorghe Flutur.

El i-a îndemnat pe democrat liberalii suceveni să explice mai mult care au fost realizările administraţiei PDL în judeţul Suceava, făcând referire, printer altele, la modernizarea DN 17, la proiectele de modernizare a infrastructurii de drumuri, a reţelelor de apă şi canalizare, la investiţiile făcute la Spitalul Judeţean, la proeictul de modernizare a Aeroportului „Ştefan cel Mare”, la 43 de proiecte de infrastructură pe care le-a lăsat semnate şi care trebuie doar pornite, sau la modernizarea Cetăţii de Scaun a Sucevei. „Probabil că la Cetatea de Scaun a Sucevei se vor făli la anul cei din USL, cu ce mare investiţie de 14 milioane de euro au făcut ei cu banii aduşi de Flutur”, a declarat preşedintele PDL Suceava.

El a spus că pentru judeţul Suceava este extrem de important să existe un lider politic de nivel naţional, care poate cu adevărat să sprijine proiectele de dezvoltare ale judeţului. Gheorghe Flutur a arătat că s-ar fi bucurat ca PSD şi PNL Suceava ar fi avut astfel de lideri, care să aibă un cuvânt de spus la Bucureşti, însă acest lucru nu se întâmplă.

Flutur a ţinut să precizeze că începând cu data de 1 ianuarie 2014, PDL va intra în linie dreaptă pentru viitoarele alegeri, el subliniind că că acest partid se pregăteşte să guverneze din nou România. „Cu 1 ianuarie ieşim la bătaie cu toate forţele. O bătălie care cred că trebuie să o ducem şi pentru că USL greşeşte şi supără foarte multă lume. Nici eu nu mă aşteptam la o erodare atât de mare a USL-ului într-un timp atât de scurt. Nu cred că mă înşel, pentru că stau de vorbă cu oamenii din Suceava, şi mulţi dintre ei regretă votul pe care l-au dat anul trecut. Şi asta pentru că USL dovedeşte că una a promis anul trecut, pentru care au primit votul, şi alta se întâmplă în fiecare zi”, consideră Gheorghe Flutur. El a mai spus că PDL se pregăteşte să ajungă din nou la putere, prin uşa din faţă, deoarece „cine crede că putem să ajungem la putere doar că se ceartă Antonescu cu Ponta se înţeală, şi ar fi o altă greşeală. Noi trebuie să ne gândim să câştigăm alegerile şi să modernizăm în continuare România şi Suceava”. Gheorghe Flutur a mai spus că PDL este un partid în creştere, având în momentul de faţă peste 20% în sondaje.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava