Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele democrat liberalilor suceveni, senatorul Gheorghe Flutur, consideră că locul şase obţinut de judeţul Suceava pe lista PDL pentru alegerile europarlamentare arată aprecierea conducerii centrale a partidului faţă de organizaţia judeţeană, dar şi faţă de suceveni. Flutur a făcut această declaraţie la scurt timp după ce PDL a depus la Biroul Electoral Central lista de candidaţi pentru Parlamentul European. Pe primul loc pe lista PDL se află Theodor Stolojan, urmat de Monica Macovei, Traian Răzvan Ungureanu, Marian Jean Ungureanu şi Daniel Buda. Pe locul şase pe lista PDL pentru Parlamentul European, considerat eligibil de către liderii partidului, se află fostul prefect şi senator sucevean, Orest Onofrei.

„Cred că este cea mai bună listă, cu oameni foarte bine pregătiţi pentru a face faţă activităţii din Parlamentul European şi pentru a reprezenta România. Oameni ca Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Răzvan Ungureanu au făcut cinste şi până acum, şi ne vor face cinste în continuare în Parlamentul European”, a declarat Gheorghe Flutur. El a precizat că este îmbucurător faptul că Suceava a obţinut locul şase pe această listă, prin Orest Onofrei, cel care este susţinut de toate judeţele Moldovei. „Asta înseamnă că după primele patru locuri, ocupate de actualii europarlamentari, urmează Clujul şi apoi Suceava. Asta arată aprecierea la adresa organizaţiei PDL Suceava şi a sucevenilor. Iar acest lucru mă obligă şi ne obligă să facem o campanie puternică şi să cerem votul sucevenilor pentru lista PDL, astfel încât să trimitem un sucevean în Parlamentul European”, a spus liderul PDL Suceava. Lansarea oficială a candidaţilor PDL pentru Parlamentul European va avea loc duminică, 30 martie a.c., la Sala Palatului din Bucureşti.

În ceea ce-l priveşte pe Orest Onofrei, acesta a precizat că nominalizarea sa pe locul şase pe lista PDL pentru Parlamentul European este meritul organizaţiilor judeţene şi municipale Suceava a PDL pentru rezultatele obţinute la ultimele alegeri. „Această nominalizare este o recunoaştere a muncii organizaţiilor conduse de Gheorghe Flutur şi Ioan Balan. Iar acum, trebuie să confirmăm şi în această campanie aceste rezultate, mai ales că suntem singurul partid din Suceava care are şansa să trimită un reprezentant în Parlamentul European”, a mai spus Onofrei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava