Concert pascal
MOPAN Suceava

Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, s-a declarat mulțumit de ritmul lucrărilor de amenajare interioară a Muzeului de Istorie al Bucovinei în perspectiva deschiderii oficiale a acestuia eveniment programat să aibă loc în data de 31 iulie. Constatarea a fost făcută după vizita pe care șeful administrației județene a efectuat-o sâmbătă la fața locului. ”Stadiul în care se află lucrările este unul bun. Sala Tronului e finalizată, sala unde vor fi expuse iile și cămeșile de Bucovina este pregătită ca de altfel și celelalte săli destinate expoziției permanente. La 31 iulie cel mai frumos muzeu din România va putea fi deschis publicului”, a declarat Flutur. El a constatat și faptul că lucrările de modernizare a tronsonului din strada Ștefan cel Mare care trece prin fața muzeului au fost deblocate fiiind optimist că ele vor fi finalizate până la evenimentul din 31 iulie. Flutur a vizitat și șantierul din fața muzeului arătând că acolo a purtat discuții referitoare la amenajarea unor locuri de parcare pentru autocarele cu turiștii care vor veni în vizită. ”Trebuie să găsim urgent soluții la această problemă”, a subliniat Gheorghe Flutur.

Trebuie spus că deschiderea sectorului de drum din fața Muzeului de Istorie al Bucovinei va conduce la fluidizarea traficului din centrul municipiului și în consecință la deblocarea zonei centrale. Muzeul de Istorie al Bucovinei, aflat în subordinea Consiliului Judeţean, se va redeschide pe 31 iulie, în prezenţa miniştrilor Culturii şi Diasporei, Corina Şuteu, respectiv Maria Ligor.

Flutur în inspecție la Muzeu Bucovinei și la lucrările de modernizare a străzii Ștefan cel Mare, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava