MOPAN Suceava

Secretarul general al PNL și co-preşedinte al PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat că după mai mult de 25 de ani de democraţie în România, socialiştii români, respectiv PSD, demonstrează din nou că nu au capacitatea de a se reforma. Flutur a făcut referire la faptul că la viitoarele alegeri pentru alegerea centrală a partidului, PSD urmează să schimbe un președinte pus sub acuzare de justiția română, cu unul condamnat deja de justiție. „Nu poți să nu observi că PSD este pe cale sa compromită şi în al doisprezecelea ceas ideea de reforma în interiorul partidului. Spun asta pentru că PSD schimbă un președinte pus sub acuzare de justiția română, pe Victor Ponta, cu unul condamnat deja de justiție”, a declarat Gheorghe Flutur, care a adăugat că „PSD mai poate vorbi că pune preț pe justiției în condițiile în care îi întoarce rușinos spatele? Mai poate cineva crede că PSD poate lupta pentru un stat de drept?”.
Gheorghe Flutur a subliniat faptul că avându-l pe Liviu Dragnea drept unicul candidat pentru funcţia de lider al partidului, PSD ajunge să-l premiere pe cel care a condus o campanie de „fraudare a alegerilor”, lucru dovedit deja de justiție.
„Înțelegem așadar că în PSD a frauda este o virtute. Iar PSD are președintele pe care îl merită”, a afirmat Flutur. Liderul PNL a adăugat că Liviu Dragnea rămâne în memoria românilor nu pentru vreo lege bună promovată ca om politic, ci ca un politician „care a călcat în picioare voturile romanilor, pe care i-a tratat ca pe simple obiecte ce pot fi  luate din casa si duse la urne”.
Gheorghe Flutur a amintit că Liviu Dragnea este „artizanul” OUG nr. 55, care a consfințit traseismul aleșilor locali. „Acest lucru arată disprețul pe care îl are PSD față de aleși, pe care îi tratează ca pe niște obiecte ce pot fi arondate intereselor de partid, indiferent că au fost votați de alegătorii altor partide”, a spus Flutur. El a mai precizat că prin această ordonanţă, emisă când Liviu Dragnea era membru al Guvernului condus de Victor Ponta, s-a denaturat sensul democrației în România, el vrând să arate că „totul este de vânzare și că totul se poate cumpăra”.
Gheorghe Flutur a mai că Liviu Dragnea mai este și „arhitectul” proiectului de lege al descentralizării, care a fost declarat neconstituțional în ansamblu de Curtea Constituţională a României. „Curtea a sancționat intenția lui Dragnea de a baroniza România. Sunt doar câteva argumente care pot defini adevărata față a PSD, care vorbește, in mod ipocrit, prin vocea lui Dragnea, despre reformarea clasei politice si de introducerea unor criterii de integritate, in condițiile in care prin ceea ce fac, dovedesc contrariul”, a spus Flutur. El a subliniat faptul că după mai bine de un sfert de veac de democrație, socialiștii români nu au capacitatea de a se reforma, „şi ca urmare se opun și reformelor de care are nevoie România”.
„Aceste lucruri afectează ţara şi sunt resimțite în fiecare zi de fiecare român”, a mai spus co-preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava