MOPAN Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, va avea luni, 25 iulie a.c., cu reprezentanţii mediului de afaceri sucevean, în cadrul discuţiilor urmând să fie dezbătute priorităţile de investiţii şi de dezvoltare a judeţului. Întâlnirea va avea loc luni, de la ora 15:30, în sala Ştefan cel Mare a Palatului Administrativ şi este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie în parteneriat cu administraţia judeţean. Potrivit unui comunicat de presă al CCI Suceava, dezbaterea în legătură cu prioritățile de investiție și dezvoltare a județului este organizată având în vedere rolul şi implicarea acestei instituţii în reprezentarea, apărarea şi susţinerea intereselor membrilor săi şi ale comunităţii de afaceri în raport cu autorităţile publice şi cu organismele din ţară şi din străinătate.

În cadrul întâlnirii de luni vor fi punctate o serie de subiecte, precum dezbaterea priorităților de investiții și dezvoltare ce sunt de natură a iniția, dezvolta și promova mediul de afaceri local precum și de atragere a unor investiții în județ dar şi dezbaterea proiectelor de investiții în derulare ce reprezintă priorități și trebuiesc finalizate cât mai urgent. În acelaşi timp, mediul de afaceri sucevean mai are ca solicitare stabilirea unei strategii de dezvoltare cu menționarea expresă a facilităților ce pot fi acordate de către administrația locală investitorilor. Nu în ultimul rând se are în vedere consultarea mediului de afaceri, inclusiv prin intermediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava, la inițierea unor proiecte și luarea unor decizii ce vizează sau au impact asupra acestuia.
La discuţiile de luni după amiază vor participa preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, preşedintele CCI Suceava, Nicolae Troaşe, precum şi membrii din colegiul director al acestei instituţii, precum şi şefi de instituţii descentralizate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava