Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava  a reuşit prima victorie în amicalele din această iarnă, după ce s-a impus pe stadionul din cartierul Iţcani, cu scorul de 3-0, în faţa Bucovinei Rădăuţi.

Cristi Popovici a început cu garnitura a doua jocul-test cu liderul Ligii a IV-a, iar primele ocazii la poarta apărată de Puianu au aparut în ultimul sfert de oră al primei reprize, când Cosmin Buziuc, în două rânduri şi Coroamă, au trecut pe lângă deschiderea scorului.

Golurile au venit însă abia după pauză. Prima reuşită a fost cea a lui Dănilă, care a marcat după un corner executat de Semeghin.

Cristi Popovici a schimbat întreaga echipă dupa minutul 60 şi tot o faza fixă avea sa fie la originea golului doi, înscris de Cerlincă, cu capul, după o lovitură de colţ executată de Căinari. Scorul final, 3-0 în favoarea Forestei, avea sa fie stabilit de Rusu, care a marcat cu un şut plasat de la 20 de metri.

Foresta Suceava (prima repriză): Niga (Munteanu) – Mihălăchioaie, Asanache, Florescu, Semeghin – Buziuc, Aeroaiei (Coroamă), Ivan, Strugariu – Dănilă, Grumezescu. Foresta Suceava (după minutul 60): Hânţăscu – D. Bălan, Al. Mutu, D. Lung, Drugă – Cerlincă,  Vl. Stănescu, Dumitriu, Căinari – Bg. Rusu, Vraciu.

Bucovina Rădăuţi: Puianu – Antonesei, Vitu, Alecsandru, Vişinar  – I. Mihai, Ignatiuc, Păsăilă, Julei – Tironeac, Ionesi. Au mai evoluat: Prutean, Stoian, Tofan şi Paşniciuc.

În cel de-al treilea meci de verificare din această iarnă, echipa suceveană va juca azi, cu începere de la ora 12.00, pe terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv, în compania divizionarei a treia CSM Roman.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava