MOPAN Suceava

Foresta Suceava a contabilizat încă un succes în meciurile amicale, al patrulea de la startul pregătirilor de iarnă, după ce s-a impus cu scorul de 3-0, în faţa Bucovinei Rădăuţi.
“Galben-verzii” au început cu garnitura a doua întâlnirea de pe terenul sintetic de la LPS, iar rezervele de pe Areni au fost ţinute în ţah de liderul Ligii a IV-a vreme de o repriză. Divizionara secundă a găsit drumul spre gol abia după pauză, odată cu introducerea echipei de baza, Bogdan Rusu deschizând scorul cu un lob de la zece metri, peste Puianu. Pe fondul căderii fizice a rădăuţenilor, Foresta Suceava şi-a dublat avantajul prin Dănilă, care a finalizat o acţiune iniţiată pe partea dreaptă. Anunţat de şutul lui Dumitriu, golul de 3-0, cel care a stabilit şi scorul final, a venit de la acelaşi Bogdan Rusu, care a bifat dubla în ultimul minut de joc, după un atac prelungit la poarta rădăuţenilor.
Foresta a început partida în următoarea formulă de echipă: Hânţăscu (’30 Muntean) – Mihălăchioaie, A.Mutu, Florescu, Semeghin – Buziuc, Ivan, Stănescu, Strugariu – Cerlincă, Coroamă. În ultima jumătate de oră, în tricoul “galben-verzilor” au evoluat: Niga – D.Bălan, Asanache, Lung, Drugă – Cerlincă, Dumitriu, Dănilă, Căinari – Rusu, Vraciu.
Bucovina Rădăuţi a început în formula de echipă: Prutean – Vişinar, Alecsandru, Vitu, Antonesei – Stoian, Bandi, Păsăilă, E. Julei – Tofan, Ionesi. Au mai intrat: Puianu, Ihnatiuc, I. Mihai şi Paşcaniuc.
În ultimul meci amical din aceasta iarnă, Foresta Suceava va înfrunta sâmbătă, de la ora 12.00, pe terenul sintetic de la LPS, divizionara a treia Ştiinţa Miroslava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava