MOPAN Suceava

Foresta Suceava şi-a amânat reunirea lotului pentru luni 16 ianuarie. Decizia a fost luată de către conducerea clubului sucevean după o consultare cu antrenorul Cristi Popovici.
“Ţinând cont de frigul de afară, nu avea rost să ne reunim la mijlocul acestei săptămâni. Trei zile în plus sau în minus nu contează la începutul pregătirilor. Este timp suficient până la plecarea în cantonament ca jucătorii să se reacomodeze la efort”, a explicat antrenorul Cristi Popovici.
„Galben-verzii” vor efectua cantonamentul de iarna în perioada 24 ianuarie – 3 februarie, la Câmpulung Moldovenesc. Va fi un stagiu destinat exclusiv acumulărilor fizice, fără meciuri amicale.
“Nu sunt adeptul amicalelor pe parcursul cantonamentului, mai ales iarna, când terenurile sunt îngheţate, iar jucătorii riscă să se accidenteze şi să piardă cea mai importanta perioadă a pregătirilor. Îmi doresc să facem patru jocuri de verificare la revenirea din cantonament”, a spus Cristi Popovici.
Şeful băncii tehnice de pe Areni a precizat că îşi doreşte cel puţin trei achiziţii de jucători.
“Îmi doresc întăriri în toate compartimentele, pe posturile de fundaş central, mijlocaş central şi atacant. Am văzut că s-au vehiculat câteva nume, acum rămâne să vedem pe cine putem aduce. Dacă ne întărim pe toate cele trei posturi, este în regulă”, a spus Popovici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava