Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa Foresta Suceava dorește întărirea lotului de jucători cu care se va prezenta în partea a doua a campionatului Ligii a II-a de fotbal. Ramăși cu doar 18 jucători în lot după plecarea lui Marius Matei și Răzvan Avram, “galben-verzii” își doresc cel puțin o achiziție în fiecare compartiment al echipei și în acest scop urmăresc piața de transferuri.
“Avem nevoie de jucători pe mai multe posturi: fundaș central, mijlocaș la închidere, atacant și mijlocași pe benzile laterale. Așteptăm începutul acestei săptămâni, când va ajunge antrenorul Cristi Popovici la Suceava, după care vom începe negocierile, să vedem ce jucători putem aduce la echipa noastră.
Noi ne dorim jucători cu caracter și care să fie liberi de contract. Nu ne permitem să plătim bani altor cluburi sau să achităm clauze de reziliere”, a precizat președintele Consiliului de Administrație al clubului Foresta, Andrei Ciutac.
Printre numele vehiculate pentru un posibil transfer pe Areni se numără doi fundași titulari de la CSM Râmnicu Vâlcea, Cătălin Pârvulescu și nigerianul Samson Nwabueze, doi jucători de la Dacia Unirea Brăila, stoperul Razvan Adăscăliței și mijlocașul Cosmin Neagu, precum și atacantul Cătălin Vraciu, care anul trecut a făcut parte din lotul prim-divizionarei ACS Poli Timișoara.
Jucătorii formației Foresta Suceava se vor mai bucura de vacanța de iarnă până miercuri, 11 ianuarie, când tehnicianul Cristi Popovici a programat reunirea lotului. După reacomodarea la efort, perioadă în care jucătorii vor efectua și vizita medicală, pe 24 ianuarie aceștia vor pleca într-un cantonament de zece zile la Câmpulung.  “Galben-verzii” vor reveni la Suceava pe 3 februarie, după care vor pune accentul pe amicale și pe antrenamentele tehnico-tactice.
Sezonul de primăvară al Ligii a II-a se pare că va începe  într-un format cu doar 16 echipe, în condițiile în care CSM Râmnicu Vâlcea și Unirea Ștefănești (Târlungeni) sunt pe cale să abandoneze. Aflată în insolvență, gruparea din Zăvoi și-a suspendat în această iarnă activitatea pe termen nelimitat, după ce Consiliul Local Vâlcea a anunțat că nu va mai susține echipa locală de fotbal. În aceste condiții, conducerea clubului vâlcean le-a suspendat contractele jucătorilor, care au început deja să-și caute alte echipe. Situația nu-i mai bună nici în curtea celor de la Unirea Ștefănești, care nu s-a prezentat la ultima etapă de anul trecut, iar înainte de Anul Nou a rămas fără jucatori și antrenor.
Foresta Suceava va relua campionatul Ligii a II-a pe data de 25 februarie, când va primi, pe stadionul Areni, vizita celor de la ASU Politehnica Timișoara.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava