Concert pascal
MOPAN Suceava

În primul meci oficial din 2017, în cadrul etapei a XXII-a a Ligii a II-a de fotbal, Foresta Suceava va avea ca adversară pe stadionul “Areni” gruparea ASU Poli Timişoara. Jocul se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, biletul de intrare fiind de 10 lei.
Foresta Suceava a făcut o pregătire bună de iarnă şi a disputat câteva partide amicale împotriva unor formaţii din eşaloanele inferioare. Echipa pregătită de antrenorul Cristi Popovici este în formă şi arată bine, singura problemă fiind terenul de joc, suprafaţa de pe Areni fiind cu totul diferită decât cea sintetică de la LPS.
Organizatorii partidei dintre Foresta şi ASU Politehnica Timişoara, se preocupă intens în aceste zile ca suprafaţa de joc de pe stadionul Areni să se prezinte în bune condiţiuni la ora de start.
„În acest moment gazonul este destul de moale. Este nevoie de 2-3 zile cu temperaturi mai ridicate, atât ziua, cât şi noaptea, pentru ca suprafaţa de joc să devină una potrivită pentru un spectacol fotbalistic precum se anunţă a fi cel de sâmbătă”, a declarat organizatorul de competiţii al Forestei, Neculai Grosu.
Costul unui bilet de intrare la meci va fi acelaşi ca în prima parte a campionatului, 10 lei.
„Credem că preţul este unul decent şi aşteptăm să vedem tribunele pline, pentru că această echipă este recunoscută în ţară pentru ataşamentul de care beneficiază din partea fanilor. Pe de altă parte, am observat că foarte multă lume apare la meci în repriza a doua şi nu mi se pare normal. De acum, cine va veni la pauza meciului nu va mai putea intra pe stadion fără bilet. Sunt sigur că mulţi vor fi supăraţi după această veste, dar mi se pare normal ca, dacă tot vrei să vezi meciul, să vii de la început. Dacă vii la pauză, atunci plăteşti biletul”, a precizat directorul sportiv Dănuţ Perjă.
În altă ordine de idei, conducerea clubului a anunţat că intenţionează să organizeze câte o tombolă pentru spectatori la fiecare meci de pe teren propriu.
„La meciul cu Timişoara punem la bătaie trei tricouri originale de joc ale Forestei. Extragerea câştigătorilor se va face la pauza partidei, pe baza seriilor de pe bilete. Cel mai important este ca spectatorii să păstreze tichetele de intrare cel puţin până la pauză, pentru că altfel nu vor şti dacă au avut sau nu bilet câştigător”, a anunţat preşedintele Consiliului de Administraţie al Forestei, Andrei Ciutac. Acesta a mărturisit că nu s-a renunţat nici la ideea înfiinţării unui fan shop, iar acest magazin de unde fanii îşi vor putea cumpăra articole promoţionale ar putea fi dat în folosinţă în zilele următoare.
O altă veste bună este aceea privitoare la noua tabelă electronică de marcaj.
„Cei de la firma care asigură montajul ne-au spus că în proporţie de 100% tabela va fi funcţională la meciul de sâmbătă. De altfel, zilele trecute s-a montat scheletul pe care va fi pusă tabela şi aşteptăm acum să sosească ecranul led. Urmează a fi instalat softul, se va face instructajul, existând şanse reale ca la partida cu Poli Timişoara noua tabelă de marcaj să fie funcţională”, a declarat Andrei Ciutac.
Foresta Suceava se pare că nu va avea emoţii în ceea ce priveşte retrogradarea după retragerea echipelor CSM Râmnicu Vâlcea şi Unirea Târlungeni, din eşalonul secund urmând să “cadă” o singură formaţie.

Etapa a XXII-a programează meciurile:
CS Mioveni – Dunărea Călăraşi
Academica Clinceni – CS Afumaţi
Luceafărul Oradea – Sepsi Sf.Gheorghe
Metalul Reşiţa – Unirea Târlungeni
CSM Râmnicu Vâlcea – CS Baloteşti
Foresta Suceava – ASU Poli Timişoara
Dacia Brăila – UTA Bătrâna Doamnă
Juventus Bucureşti şi Chindia Târgovişte stau în această rundă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava