MOPAN Suceava

Foresta Suceava se numără printre cluburile care au solicitat Federaţiei Române de Fotbal amânarea ultimelor două etape programate în acest an în Liga a II-a, adică întreruperea campionatului fix în pauza dintre tur și retur.
Dorin Goian, preşedintele clubului sucevean, a inaintat în acest sens o petiţie către FRF.
“Am văzut cu toţii cum s-au desfăşurat multe dintre meciurile etapei din weekend. Noi am jucat pe zapadă la Sfântu Gheorghe, iar la Arad s-a jucat în mocirlă. Este frig, starea terenurilor din ţară, mai toate fără încălzire în gazon, este groaznică, iar ceea ce s-a jucat în ultima etapă nu mai este fotbal. Nici televiziunilor nu cred că le convine să transmită astfel de meciuri. Cred că este în avantajul tuturor să se amâne ultimele două etape din acest an, să începem returul la primăvară. Se poate adăuga atunci o etapă intermediară”, a declarat Dorin Goian.
Foresta Suceava mai are de disputat trei meciuri până la finalul turului, cu Juventus Bucureşti (acasă), Olimpia Satu Mare (deplasare) şi Dunărea Călărași (acasă). În primele două etape din retur, etape pe care cluburile le vor amânate, echipa suceveană ar trebui să înfrunte Unirea Stefănești (acasă) ţi UTA (deplasare).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava