Concert pascal
MOPAN Suceava

Victoria norocoasă din partida cu ASU Timișoara și atmosfera bună din cadrul clubului au oferit un moral foarte bun pentru Foresta Suceava înainte de meciul din etapa a IV-a a Ligii a II-a de fotbal cu CS Balotești. De la prima acțiune de atac s-a putut observa faptul că formația gazdă este ”montată” să câștige și vrea să joace fotbal.
După câteva ofensive nereușite și o ocazie bună de a marca a lui Drugă, ”forestierii” suceveni au deschis scorul prin vârful de atac Marius Matei. Bine lansat în atac de Vlad Stănescu, Matei a șutat violent pe colțul scurt după ce a așteptat ca mingea să-i vină bine pe piciorul drept. Golul a dat ”aripi” grupării gazdă care a încercat să-și majoreze avantajul pe tabela de marcaj, însă același Marius Matei, Bogdan Rusu și Căinari, au irosit ocaziile avute.


Oaspeții de la CS Balotești au avut și ei două situații bune de a înscrie, însă tânărul portar sucevean Niga s-a descurcat admirabil. A fost totuși 2-0 la pauză pentru că atacantul central Marius Matei a avut o inspirație de excepție în minutul 41 când a găsit plasa porții oaspeților cu o execuție ”braziliană” la o centrare bună a lui Bogdan Rusu.
Partea secundă a disputei dintre Foresta Suceava și CS Balotești a început cu două oportunități clare de gol, ratate însă de suceveni din cauza unor lovituri defectuoase cu capul. Fundașul central Masella, la primul joc joc în culorile galben-verzi, le-a arătat colegilor săi cu se dă cu capul în monge și a marcat în urma unui corner în minutul 51.
După această reușită a gazdelor, jocul a devenit ușor confuz, fiecare din jucătorii suceveni dorind să-și etaleze tehnica în fața antrenorului Cristi Popovici, aflat la prima sa partidă în fața suporterilor bucovineni. A fost totuși 4-0 în minutul 88, noul intrat Bujor finalizând cu o ”scăriță” o acțiune frumoasă de atac.
La doar un minut distanță, CS Balotești a reușit golul de onoare prin Valentin Andrei care a speculat o nesincronizare în defensiva suceveană.
S-a încheiat așadar 4-1 întâlnirea dintre Foresta Suceava și CS Balotești, gazdele arătând că au trecut peste startul ratat de campionat. Spectatorii suceveni au avut ce vedea în acest meci și toatî lumea prezentă pe stadionul ”Areni” a fost mulțumită după meci.
Urmează un joc pe terenul grupării ACS Berceni, care nu are niciun punct acumulat în acest debut de sezon competițional și apoi la Suceava va poposi liderul eșalonului secund al fotbalului românesc, Chindia Târgoviște. Aceasta este o partidă în care Foresta Suceava își va da ”examenul de maturitate”.

Rezultate consemnate în etapa a IV-a a Ligii a II-a:
Foresta Suceava – CS Balotești    4-1
CS Mioveni – Unirea Târlungeni    1-0
Metalul Reșița – UTA Bătrâna Doamnă    0-1
Luceafărul Oradea – Juventus București    0-1
Șoimii Pâncota – Olimpia Satu Mare    0-9
Academica Clinceni – Chindia Târgoviște    0-2
CS Afumați – Sepsi Sfântu Gheorghe    1-1
Dacia Unirea Brăila – ASU Timișoara    4-1
Au mai rămas de disputat meciurile: FC Brașov – Dunărea Călărași și CSM Râmnicu Vâlcea – ACS Berceni.

”Forestierii” suceveni i-au învins cu 4-1 pe cei de la CS Balotești 4-1, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava