MOPAN Suceava

23 de jucători, 18 din vechea garda plus mijlocaşul Dorel Grecu (20 ani), venit de la FC Cisnadie, Vornicu, Antonesei, Vişinari şi Bărbosu au fost prezenţi la primul antrenament al grupării Rapid CFR Suceava.
Pentru a umple golul din ofensivă, conducerea clubului de pe “Areni” negociază în aceste zile cu atacantul Marco Enciu, care şi-a reziliat în această iarnă contractul cu Farul Constanţa. În vârstă de 26 de ani, Enciu a fost cel mai bun jucător al constănţenilor în prima parte a actualului sezon competiţional, marcând cinci goluri în 16 etape.
Tehnicianul sucevenilor Bogdan Tudoreanu îşi mai doreşte în lot un jucător sub 21 de ani, pe listă figurând nume ca Alex Buziuc (Gaz Metan Mediaş), Armand Svichi (FC Botoşani) sau Cătălin Strugariu (Sport Club Bacău).
Lotul de jucători prezent la reunirea a fost format din jucătorii: Andrei Rohetki, Cătălin Pascal – Daniel Bălan, Claudiu Velescu, Dragoş Sfrijan, Dorin Semeghin, Alex Apostol, Adrian Gheorghiciuc, Mircea Negru, Florin Plecanciuc, Ciprian Sumanariu, Constantin Ferariu, Razvan Bâgu, Sascha Marinkovic, Cătălin Golofca, Radu Sava, Valeriu Tiron, Cristian Spătar, Dorel Grecu, Adrian Vornicu şi juniorii Vişinar, Antonesei şi Bărbosu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava