Concert pascal
MOPAN Suceava

Fostul administrator al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, Costel-Ioan Cioban, candidează independent pentru Camera Deputaților. Costel-Ioan Cioban este doctor în Științe Economice și are o experiență de peste 20 de ani ca și administrator în cadrul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. Lucrând într-o zonă în care a întâlnit oameni din toate clasele sociale, a avut ocazia să privească îndeaproape problemele cu care ne confruntăm cu toții, zi de zi.

Nu a fost implicat politic până în prezent, însă numărul mic al persoanelor suficient de bine pregătite în structurile care ne conduc, precum si diversele probleme, lipsuri si neajunsuri ale tuturor claselor sociale, l-au făcut să se hotărască că e momentul să se implice, să își pună în folosul comunității cunoștințele și experiența.

Pentru a deveni candidat independent el trebuie să treacă Testul de 1%, și anume acela de a strânge numărul de semnături necesare: 1% din totalul cetățenilor cu drept de vot din județul Suceava. Numărul cetățenilor cu drept de vot în județul Suceava este de aproximativ 582.000 iar numărul de semnături necesare pentru a ajunge pe buletinele de vot este de cel puțin 5.820.

”Pentru un candidat independent este un test dificil spre imposibil. Doar cu ajutorul dumneavoastră, al locuitorilor judetului Suceava, Costel-Ioan Cioban poate ajunge pe unul dintre locurile din Camera Deputaților pentru a vă reprezenta interesele. Doar cu ajutorul dumneavoastră va reuși să strângă numărul necesar de semnături pentru a putea să își depună candidatura, iar în iarnă să apară pe buletinele de vot”, se arată într-un comunicat de presă..

Toți cei care își doresc să il susțină sunt rugați să descarce formularul de la adresa https://www.dropbox.com/s/bw1b1ffmkxzzg1g/ANEXA%202%20cu%20CNP.pdf?dl=0 și să ia legătura cu dânsul la adresa de email costel.cioban@gmail.com .

Fostul administrator al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților candidează independent pentru Camera Deputaților, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava