MOPAN Suceava

Conducerea clubului de handbal masculin CSU Suceava a reuşit o nou transfer după cele ale lui Adrian Chiruţ şi Adi Târzioru, experimentatul portar George Şelaru revenind pe plaiurile bucovinene. Fostul goalkeeper al echipei naţionale a României a fost jucătorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu în ultimul sezon competiţional şi a venit la Suceava din postura de jucător liber de contract. George Şelaru, la fel ca şi Chiruţ şi Târzioru nu are drept de joc decât din următorul sezon competiţional.
Venirea la Suceava a fost salutată şi de noul antrenor al grupării sucevene, Adrian Chiruţ.

„Mă bucur că George a ales să vină la Suceava. Îl cunosc bine, am fost colegi şi este un jucător bun şi un băiat simpatic. Îmi pare bine că a ales să revină aici şi sper că şi alţi foşti echipieri ai CSU să ni se alăture” a declarat antrenorul Adrian Chiruţ.

Tehnicianul formaţiei sucevene a menţionat faptul că se află în discuţii şi cu alţi jucători cu experienţă, dar întărirea lotului grupării universitare va depinde de bugetul pe care-l va avea echipa şi de locul unde se va afla la finele acestui sezon competiţional.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava