Forumul economic regional Moldova
MOPAN Suceava

Campionatul European de fotbal din Germania a ajuns la momentul meciurilor decisive din faza grupelor. După disputarea primelor două, dramatismul a început să ia forme deosebite. Și în meciul Germania – Elveția și în Scoția – Ungaria, rezultatele au fost stabilite în prelungiri.

Elvețienii au fost câștigătorii grupei A până în prelungiri când Fullkrug a egalat pentru gazde și a confirmat așteptările cunoscătorilor fotbalului european. Mai spectaculos a fost finalul duelului dintre Scoția și Ungaria când în prelungirile prelungilor, maghiarii au marcat golul victoriei care le conferă ceva speranțe pentru calificarea în faza următoare a competiției.

Partidele din week-end au mai confirmat două aspecte, primul că Bănel Nicoliță nu este singurul campion al autogolurilor și al doilea, care arată că Cristiano Ronaldo este un adevărat fotbalist care nu s-a lăcomit la recorduri. Nu este timpul pierdut pentru starul portughez care mai are timp să marcheze.

În ceea ce-i privește pe jucătorii români, ei au încercat să facă față belgienilor, dar se pare că a fost puțin prea mult. Dacă în meciul cu Ucraina, echipei României i-a ieșit totul, în cel cu ”diavolii roșii” lucrurile au stat altfel. Oportunitățile de a înscrie apar rar și ele nu trebuie irosite. Orice cunoscător al fotbalului ar fi fost oarecum circumspect înainte de confruntarea cu belgienii, vesticii având jucători care evoluează în cele mai mari campionate din Europa și din lume, în comparație cu ai noștri.

Nu este nimic pierdut, România este la mâna ei sau la ghetele jucătorilor pentru calificarea în faza următoare la EURO 2024. Victoria, egalul cu Slovacia sunt cele care conferă siguranța calificării. Oricum, la ora meciului cu Slovacia, România va ști ce șanse are chiar în cazul unei înfrângeri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava