Forumul economic regional Moldova
MOPAN Suceava

România a reușit o victorie de senzație în primul meci la EURO 2024 în fața Ucrainei. Totul le-a ieșit elevilor antrenorului Edward Iordănescu, norocul proverbial din preliminarii continuând și la Munchen. Să nu uităm că românii au punctat de două ori cu șuturi din prima, cum se spune, mingea ducându-se glonț în plasa porții apărate de portarul celor de la Real Madrid, Lunin.

Două lucruri trebuie subliniate, determinarea cu care au evoluat jucătorii români și aportul extraordinar al suporterilor români care au reprezentat, fără falsă modestie, al 12-lea jucător. Așa cum a punctat și fundașul Burcă, treaba nu s-a terminat și concentrarea trebuie să rămână la cote maxime, mai ales că Belgia, favorita grupei a pierdut, neașteptat în fața Slovaciei.

Dacă noi am avut șansă, Belgia a avut un ghinion teribil, fiindu-i anulate două goluri. În acest caz, Kevin de Bruyne și ai săi vor veni peste noi la meciul direct de sâmbătă.

În al treilea meci al zilei a patra de la EURO 2024, marea favorită Franța și-a cam rupt dinții, iar Mbappe chiar nasul, în duelul cu Austria. Cocoșii galici au avut noroc de un autogol de poveste. Oricum, un lucru este grozav deocamdată, niciun meci de la competiția europeană neîncheindu-se cu o remiză albă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava